Nnywellness.com

Hvordan lage din egen Hood Scoop


Hvordan lage din egen Hood Scoop

Hood scoop ble utviklet som en måte å øke luftstrømmen rundt forgasseren av motorer i tidlig modell muskelbiler og gaten stenger. Med en åpning som viser frem eller tilbake, definert en hette scoop bilen og driver. Du kan legge til et tilpasset utseende en vanlig hette dekke ved å lære hvordan å lage din egen hette scoop. Bare finne riktig donor bilen og du kan installere en ny hette scoop på din bil eller lastebil på en dag.

Instruksjoner

• Søk donor biler ligger innenfor en berget auto virksomhet. Se etter klassiske hetter eller omsluttet fendere og lys. Gjør din egen hette scoop fra en donor kjøretøy som har en unik stil som passer godt med din eksisterende hette samling.

• Fjerne en del av hette eller kroppen panel som er større enn den ferdige av egendefinerte hette scoop. Bruk en markør og målebånd for å skissere en like målt rektangler og kvadrater. Hvis bruk av en gammel frontlys forsamling skal brukes, måle like sider og angi utskjæringen med en markør. La auto berge verft med bare stykke trengte å spare penger på prisen på egendefinerte hette scoop. Et batteri drevet kutte jeksel og hjulet gjør utvinning enkelt på stedet.

• Skjær en liten trekant i tilbake to hjørnene av donor hette scoop. Disse kutt vil tillate sidene for å være bøyde seg ned på 90 grader på vegger av panseret scoop. Mål avstanden av nye veggen base og overføre de dimensjonene på oppgradere hette og mark. Center hette scoop for beste titt.

• Slipe bort 2-tommers plass eksisterende maling av oppgradere panseret utenfor merket plasseringen. Ikke male foran panseret scoop. Bruk en sliping hjulet både siden og bak. Slipe bort 1 tomme eksisterende maling på innsiden av partene og tilbake linje som hette scoop veggene. Rydde bort alle støv og rusk etter sliping og rengjør overflaten før påføring panseret scoop på bilen.

• Skjær ti 2-tommers strimler av glassfiber stoff om 12 tommene lang hver. Bland glassfiber harpiks og aktuator i en low profile dish kan godta hvor full 12-tommers stoff jevnt. Bland glassfiber harpiks i tre minutter før du nyter glassfiber stoffet.

• Trinn tilpasset hette scoop på oppgradere panseret på markeringene som vil plassere hette scoop riktig. Start søker glassfiber stoff gjennomvåt hvis glassfiber harpiks langs kantene av base i panseret scoop. Bruk to strimler til å opprette en bro av glassfiber fra toppen av oppgradere panseret til sideveggen på panseret scoop. Gjenta prosessen på de utvendige veggene av panseret scoop. Bruk opptil fire strimler av stoffet til å lage en jevn, selv overgang fra toppen av hetten til nye panseret scoop. Gjør tykkelsen på stoffet tykk nok til å ha materiale til sand bort for å få til en perfekt form og plass.

• La nye glassfiber sammensatte og tørke for 24 timer. Returnere til arbeid med en elektrisk drill og sliping hjulet for å få overgangen riktig i form. Start med kurset korns slipepapir og avslutt med en fin grus å polere nye glassfiber overflaten. Bruk en skikkelsen for å matche motsatt kroppen overgangen når sliping. Bruke et utklipp fra papp for å kjøre langs panseret scoop overgangen til svarer til formen rundt nye glassfiber sømmen. Når alle sømmene samsvarer, er sliping gjort.

• Mix primer paint og matchende farge maling spray pistol beholdere koblet til en luftkompressor å spray ny hette scoop med en perfekt match av farge. Maske resten av panseret med maskeringstape og blokkerer papir å unngå over spray. Dekk med primer og la malingen tørke. Dekk med fire strøk med matchende maling og en våt sand av hele hetten etter den nye malingen har tørket.

Tips og advarsler

  • Klipp ut en åpning under panseret scoop å få ekstra luft inn i en carbureted motor. Gjør din egen hette scoop funksjonelle ved å legge åpningen under nye panseret scoop.
  • Hood kuler som lar luft passere i motorrommet kan la vannet og rusk i motorens inntak fører til skadede indre deler. Hood øser som hindrer utsikten fra førersetet kan bli utsatt sitat avhengig av lokale motorkjøretøyer brudd.