Nnywellness.com

Feilsøke 2004 Polaris 700 idrettsutøver


I 2004 Polaris Sportsman 700 er en all - terreng kjøretøy (ATV) produsert av Polaris amerikansk. Det inneholdt en kraftig 700cc motor med en 50.75-tommers akselavstand og 76-tommers svingradius med standard 4 x 4. Men vil noen ganger en ATV stall, ikke kan starte eller overopphetes. Grunnleggende feilsøking kan løse enkle problemer og unngå kostbare reparasjoner på tjenesten butikk eller Polaris forhandler.

Instruksjoner

ATV overoppheting

• Rengjør skjermen som sitter foran radiatoren fordi hvis rusk blokkerer luftstrømmen til radiator motoren kan noen ganger overopphete. Fjerne skjermen ved å trekke opp fra toppen inntil hele skjermen er fjernet fra rammen. Bruk en hageslange eller Oppvaskkum tappekran og rengjør skjermen grundig av rusk og skitt.

• Bruke lett trykk med vannslangen i hagen og også ren radiatoren. Bruker ikke for mye vann press eller du kan skade metallet finnene på radiatoren.

• Fylle motorens kjølevann hvis er under foreslåtte kapasitet. Se brukerhåndboken for typen kjølevæske væske med Polaris Sportsman 700.

• Start ATV og la motoren kjører. Ta ATV for en kort tur og se hvordan motorens temperatur svarer. Hvis overoppheting fortsetter, er det mulig at en ny radiator installeres eller en av kjølevæske linjene er muligens tett eller selv sprakk og lekker væske. Motoren overopphetet også hvis kjølevæske væsker ikke kan finne en måte å radiatoren.

Motorstopp

• Kontrollere nivået av bensin. Sportsman-700 holder bare 4,25 galle av bensin og det kan være mulig at ATV av gass. Inspisere brennstoffledningen samt for sprekk eller crimps som kan hindre riktig bensin flyt på motorblokken.

• Erstatt tennpluggene hvis ATV har blitt operert konsekvent for mer enn et år. Fremmedhet med tennpluggen erstatning kan faktisk føre til mer skade å ATV. Derfor, hvis du ikke føler deg trygg nok til å erstatte dem det er foreslått du et servicesenter. Erstatte tennpluggene hvis de se slitt, brent på spissen eller er feil gapped.

• Stram tenning ledninger til din viten. Løse tilkoblinger kan føre til at motoren starter.

• Lade batteriet. Det er mulig at motorstopp er like enkelt som et dødt batteri. Finn luftfilteret ved batteriet og rengjør det av alle partikler fordi dette er en annen mulighet for motorstopp.