Nnywellness.com

Hjemmelaget Hay trailere


Hjemmelaget Hay trailere

Med gjennomsnittlig feltstørrelser av mer enn 20 hektar må høy bøndene komme rundt raskt og trygt, og flytte sine produkter mellom felt og gård like lett som mulig. Bygge en low-boy trailer, som en gås-hals eller støtfanger-trekk design, maksimere effektiviteten. Kompromiss bredden på din tilhenger å forbedre hastigheter på motorveien. Opprette en solid plattform, sikre sider og en Last inn/ut justerbar bakre slipp-hale å sikre lasten forblir på plass under transport.

Instruksjoner

• Bygge en planskanner høy trailer. Opprette en stor, kraftig plattform fra hardt tre planker, som eik. Gjør det størrelse, for eksempel 16 ft av 8 ft gjøre den større dersom du transportere større baller eller flere baller enn gjennomsnittlig. Fastsette plankene sammen av spikrer cross stykker under med store tre spiker og hammer. Sikker med muttere og bolter med en skiftenøkkel. Fly kantene til flush med et håndholdt eller elektriske fly.

• Montere plattformen på en metallramme med hjul, en front drawbar og en justerbar hals. For å arbeide effektivt, trailer må være sterk, justerbar (ved bruk av en stor hengsel i halsen) og på riktig høyde. Også sørge for kroppen av tilhengeren er på trygg avstand fra ledende traktoren så to ikke treffer hverandre i svinger. Måle drawbar bruke et målebånd bestemme nødvendige avstanden i oppsettet.

• Gjøre et 8 5/8-tommers viktigste rør som går langs traileren, vannrett ned midten. Bruk stål-aluminium legering komponenter der det er mulig for ekstra styrke. Ifølge High Plains Journal, dette er den viktigste komponenten av en høy trailer, og kan gjøres sterkere ved å bruke tykkere pipe, som en 0.352 vegg rør som veier 31.10 pounds

• Lage en slipp-tail lasting og lossing mekanisme. Fest to store metall hengsler på undersiden av tilhengeren skruer og en skrutrekker. Fikse en tre bakpanelet på plass så det faller ned til bakkenivå og dobler som en rampe for lasting og lossing høyet baller. Sikre panelet er høy nok til å inneholde baller og når begge sider av tilhengeren. Legge metall eller låsene på kantene for ekstra sikkerhet under transport. Installere en lengde på sterk tau på front å hjelpe lasting og lossing.

• Fikse en avtakbar støtfanger på baksiden av rammen. Mount hale, snu og stopp lys på nye trailere og wire dem. Sikker med sikkerhet kjeder. Hold halt utstyr i stedet bruker en kjede og ratchet dokumentordner. Bygge hydraulisk problemer på baksiden av en gås-hals trailer for ekstra allsidighet. Utvide den 10 ft fra baksiden av tilhengeren og kontroller at det kan skyve 5 ft på hver side. Kontrollere hydraulisk mekanismen bryteren på baksiden av tilhengeren. Angi den hydrauliske pumpen i lastebil eller ledende traktor. Legge ved store redskaper, som en rundballepresse.

Tips og advarsler

  • Laste inn en traktor på tilhengeren, knyttet til de nødvendige redskaper (plate gressklippere, raker, firkantet avfallspressa). Bruk innlastet traktoren pløye eller arbeide feltet. Bruk den ledende lastebil eller traktor å gå mellom felt raskt, eller tilbake til gården.
  • Arbeide trygt. Bruk sikker innfesting og belysning og ta vare rundt tunge maskiner. Skjære redskaper brukt i landbruket er ekstremt farlig.