Nnywellness.com

Slik sletter du en melding i Iphone post


Apple iPhone er en ny type mobiltelefon som muliggjør enkel navigering. Du kan ringe ved å bare finger-trykke et navn eller et nummer i adresseboken. Og, som e-post, iPhone lar deg sjekke din talepostmeldinger i vilkårlig rekkefølge. Slette e-post og talepost meldinger er også raskt og enkelt å navigere.

Instruksjoner

• Trykk med fingeren på "Mail"-ikonet nederst på iPhone-skjermen. Ikonet er angitt med et og ligger mellom "Telefon" og "Safari" web kikker ikonene nederst på skjermen.

• Gå til e-post konto skjermen. Trykk "Innboks" se alle meldinger.

• Trykk på en melding som du vil slette når du åpner din "Innboks." Åpne meldingen og Velg papirkurvikonet. Dra til venstre eller høyre over meldingen med fingeren, deretter trykk Slett." Dette vises som en rød knapp meldingen du ønsker å fjerne når du dra mot venstre eller høyre på skjermen.

• Trykk på "Telefon"-ikonet for å vise antall talepostmeldinger. Gå til siden "Voicemail" nederst i høyre hjørne av skjermen. Trykk på meldingen, og trykk den røde "Slett" knappen nederst på siden «Telefonsvarer». Meldingen sendes til listen "Slettede meldinger" på slutten av listen over uslettede og uhørt talepostmeldinger.

Tips og advarsler

  • Du kan fortsatt lytte til voicemail meldingen selv om det er i Slettede elementer-listen. Trykk meldingen på listen som du vil høre. Talepostmeldinger bo på listen for opp til 30 dager før de slettes permanent.
  • Gjenopprette en talemelding hvis du ombestemmer deg. Trykk mappen "Slettede meldinger" på slutten av du meldinger talepostlisten. Trykk på meldingen, og trykk "Gjenopprett" Hvis du vil gi meldingen listen din voicemail-meldinger.
  • Et annet alternativ for e-post er å trykke knappen "Rediger" i din "Innboks." Slett-knappen er i dette tilfellet representert av en rød sirkel med en hvit bar i sentrum. Velg denne meldingen i "Rediger" modus.