Nnywellness.com

Hvordan kan jeg fjerne Windows Mobile låsing?


Hvordan kan jeg fjerne Windows Mobile låsing?

Windows Mobile, har som mange mobiltelefon operativsystemer, innebygde sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dataene i telefonen. En av disse funksjonene er en apparat lås. Denne spesielle sikkerhetsfunksjonen låser tastaturet eller berøring skjermen på telefonen etter en tidsperiode du angir. Låse opp telefonen, må du angi riktig passord. Hvis dette blir altfor upraktisk, er det mulig å deaktivere sikkerhetsfunksjonen på telefonen.

Instruksjoner

• Trykk på "Start"-knappen på Windows Mobile-telefonen hvis det er en berøringsskjerm. Trykk på "Start"-knappen hvis telefonen din ikke er en berøringsskjerm.

• Bla gjennom menyen og velg "Innstillinger". Hvis telefonen er en berøringsskjerm, Velg kategorien "Personlig". Hvis telefonen ikke er en berøringsskjerm, velg fanen "Sikkerhet".

• Trykk "Lås" på berøringsskjermen Windows Mobile-telefonen, eller klikk "Enhetslås" på telefonen ikke-touch-skjerm. Skriv inn i eksisterende passord og klikk "Unlock."

• Uncheck boksen "Spørsmål hvis enheten brukes for". Klikk "Ferdig" for å deaktivere funksjonen og fullføre operasjonen.