Nnywellness.com

Råd om å velge TV-høyttalerne


Når du velger en TV bør du tenke på hvordan det høres ut, ikke bare hvordan den ser ut. Normalt, når shopping, er det vanskelig å virkelig høre hva høres ut som TVer på grunn av alle store støy og de andre TVer rundt. Her er råd å veilede deg i å velge TV-høyttalerne.

På siden eller nederst

TV har vanligvis deres høyttaler bygget inn i bunnen av casing rundt på skjermen. Noen ganger vil du finne en modell der høyttalerne er på siden, men disse modellene blir mindre vanlig på grunn av produserer prøver å gjøre smaleste og sleekest enheten. Hvis du kan få høyttalerne på siden så fordeler det stereo lydkvaliteten. Spør også selger å demonstrere lyden for deg og har de andre TVer i området dempet slik at du kan høre den du tester. Vær oppmerksom at shopping plass kan være en stor bygning, og gir ikke et godt miljø for lytting. TV vil høres bedre hjemme fordi kvalitetslyd er også avhengig av akustikken i rommet.

Strøm

Høyttalere er vurdert i watt og bestemmer deres utgang styrke. Noen av de mindre modellenhetene tilbyr bare en 2-watts høyttalere, men de bedre tilbyr 5 og 8 watt strøm. Sony har noen av de beste høyttalerne på markedet, med selv deres mindre enheter nå 8 watt. Skarp er en TV produsenter som lagging bak konkurransen med 2 watt på sine modeller, inkludert større skjermen TVer.

Hjemmekino alternativ

Hvis du vil at eksterne surround høyttalere du kan vurdere å kjøpe et hjem teater system som tilbyr 5, 6 eller 7 høyttalere pluss subwoofer. Når du velger TV vil du kanskje med en lyd slik at du kan koble direkte til en mottaker. Hvis du ikke får dette i TV-modell som foretrekker du og du kan koble til surround om din kabel eller satellitt-boksen. Hvis du ikke har kabel eller satellitt, bør du velge en TV med en lyd fordi det er ingen måte å få surround med en koaksial tilkobling.