Nnywellness.com

Hvordan få musikk på telefonen trådløst


Hvordan få musikk på telefonen trådløst

Det er hovedsakelig to måter som du kan få musikk på telefonen trådløst. Du kan bruke Bluetooth-funksjonen på mobiltelefonen eller Internett laste ned musikk direkte til mobilen. Dette tillater deg å overføre filer mellom telefonen og datamaskinen eller laste dem ned til telefonen uten å bruke en USB-kabel.

Instruksjoner

Få musikk fra Internett

• Koble til det trådløse nettverket ved å gå til tilgangspunktet til Wi-Fi i ditt område. Du må angi passordet du tilgang til Wi-Fi Internett trådløst.

• Åpne mobil og søk etter et nettsted som inneholder musikk. Noen som du kan vurdere å bruke er MP3.com, Sprint musikk og iTunes. Disse nettstedene tilbyr musikkspor som kan lastes ned direkte til telefonen til en kostnad per musikkspor.

• Betaler passende takstene og begynne å laste ned musikk. Når nedlastingen er fullført, kan du begynne å spille musikk.

Overføre musikk med Bluetooth

• Slå på Bluetooth på mobiltelefonen. Du kan gjøre dette ved å gå til "Meny" og deretter "Bluetooth" og velge "På".

• Slå på Bluetooth på datamaskinen ved å gå til "Kontrollpanelet" og velge "Bluetooth konfigurasjon." Vente å finne telefonen og angi tilgangsnøkkelen til mobiltelefonen. Standard er vanligvis enten "0000" eller "8888."

• Bla gjennom datamaskinen eller bærbar PC og finne sang du ønsker å overføre til mobiltelefonen. Høyreklikk på sporet og velg "Send fil via Bluetooth". Vent til filen å overføre.