Nnywellness.com

Hvor å glimtet en Sony Ericsson mobil


Hvor å glimtet en Sony Ericsson mobil

Når du flash mobiltelefonen Sony Ericsson, gir du det en oppdatert versjon av operativsystemet. Blinkende kan også brukes til å legge til programmer og foreta andre endringer i din mobiltelefon. Prosessen tar bare ca 20 minutter for å fullføre, og du trenger et stykke programvare og en USB-kabel. Slik kan du sørge for å holde mobiltelefonen oppdatert med alle nyest tege bestemmer og forbedringer.

Instruksjoner

• Søke på nettet for blinkende programvare som er designet spesielt for Sony Ericsson mobiltelefoner. En av de vanligste programmene er Sony Ericssons oppdateringstjeneste eller SEUS. SEUS kan dataoverførte gratis (se avsnittet ressurser for koblinger). Når du har lastet ned programvaren på datamaskinen, dobbeltklikker du på filen og vente på det å installere.

• Last ned en USB-driver til datamaskinen som er kompatibel med telefonen. Dette vil aktivere din blinkende programvare og datamaskinen for å oppdage at tilkoblingen mellom telefonen og datamaskinen. Du kan gå online og søke for Sony Ericsson USB-drivere som er vanligvis tilgjengelig gratis (se ressurser).

• Installere driveren ved å klikke på fil og følge den på skjermen instruksjoner. Etterpå koble telefonen til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med din Sony Ericsson-telefon. Du får en melding "Funnet ny maskinvare" på datamaskinen og søker etter drivere. Vente å finne dem.

• Kontroller at telefonen er fulladet og dens minnekortet fjernes. Hold telefonen "Ringe"-knappen. Vent et minutt og blinkende programvare du installert tidligere vil gjenkjenne telefonen.

• Velg "Flash" fra programmets rullegardinmenyen. Velg firmware som du vil installere enheten fra den andre rullegardinmenyen.

• Klikk på "Go" eller "OK"-knappen og vent for blinkingen forarbeide å begynne. Ikke koble USB-pluggen fra telefonen eller datamaskinen og kontroller at din bærbare strømuttak, som ingen avbrudd skulle oppstå blinkingen forarbeide. Ellers risikerer du kan skade å din telefon.