Nnywellness.com

Hvordan fjerne korrodert batteri innlegg


Hvordan fjerne korrodert batteri innlegg

Biler er startet av 12-volts batteri. Hvis tilkoblingene bli korrodert, vil batteriet ikke belaste eller levere sine kostnader. Dette kan påvirke bilens muligheten til å starte. Å unngå dette, får for vane å fjerne batteriet innlegg minst en gang i året for å se etter korrosjon. Mens du har dem av, ren enhver korrosjon finne du for å sikre pålitelig service

Instruksjoner

Siden innlegg

• Finn pluss og minustegn angir positive og negative innlegg av batteriet. Se etter en hevet emblem nær batteriet terminal på plast topplaten av batteriet.

• Passe en 5/16 tomme socket på mutteren på innlegget på den negative siden av batteriet, i sentrum av kabelen end. Dreier mutteren mot klokken for å løsne og slette innlegget, trekke innlegget ut av gjengede batteri terminal hullet så batterikabelen kobler fra terminalen. Gjør det samme for positiv kabelen.

• SIP gummi slutten støvel eller ermet av enden av kabelen og opp til å utsette hele kontakt. Kontrollere hodet av innlegget bolten. Hvis det også forbindelsen, grip bolten hodet og slå den mot vri den ut av kabelen end. Erstatte den med et nytt innlegg. Vri den nye stillingen i kabelen end klokken.

• Skrubbe flat runde tallerken med gjengede terminal hullet med eddik på en tannbørste. Trekke gummi støvelen i enden av kabelen, hvis du ikke gjør det allerede. Bruk eddik og skrubbe terminal innlegget bolten og innsiden og utsiden ansiktene til batteri kabelen end. Bruke litt flat i ansiktet av kabelen end å unngå korrosjon. Slip gummi Boot.ini tilbake på slutten av kabelen.

• Koble ledningene, positiv første. Tre innlegg bolten i gjengede terminal hullet på siden av batteriet. Slå det med klokken før det er finger stramt. Bruke socket skiftenøkkelen for å stramme bolten før det er tettsittende, ikke over trekk. Gjenta med negative kabelen.

Siden innlegg

• Finn negative kabelen som beskrevet i forrige avsnitt. Passe en skiftenøkkel på mutteren på kabelklemmen rundt negative innlegget batteriet og gjør den mot klokken for å løsne den. Løft kabelen end av innlegget. Dette er som en toppjobben kontakt kan fjernes. Ikke forsøk å fjerne selve innlegget på en toppjobben batteri. Gjør det samme med positive innlegg.

• Skrubbe innsiden tråden og flat runde plate av terminalen med eddik på en tannbørste. Gjør det samme for terminal innlegget bolten og innsiden ansikt batteri kabelen end. Bruke litt flat i ansiktet av kabelen end å unngå korrosjon.

• Koble ledningene, positiv første. Tråd bolten i gjengede terminal hullet på siden av batteriet. Slå det med klokken før det er finger stramt. Bruke socket skiftenøkkelen for å stramme bolten før det er tettsittende, ikke over trekk. Gjenta med negative kabelen.

Tips og advarsler

  • Bruke låsing tang for å løsne og fjerne gjenstridige siden innlegg eller innlegg som fjernes, eller har avrundet hoder. Erstatte innlegget hvis det var allerede strippet, eller blir ødelagt i prosessen.
  • Ikke forsøk å fjerne de faktiske innleggene fra et toppjobben batteri. De er integrert og fjerne dem vil skade batteriet og kan være farlig.