Nnywellness.com

Hvordan Endre tennplugger for 1998 Dodge Avenger


Hvordan Endre tennplugger for 1998 Dodge Avenger

Tennplugger på en 1998 Dodge Avenger produsere gnisten som kombinerer med bensin injisert inn i motoren, lage forbrenning. Pluggene vil slites ned over tid, skape mindre og mindre gnist, gradvis redusere motorens effektivitet til slutt det blir vanskelig å operere motoren på alle.

Instruksjoner

• Pop panseret. Finn tennpluggen ledningene tvers ventilen dekselet. Start med tennpluggen ledningen til langt igjen, og trekk den ut av topplokk ved å holde det på bunnen av ledningen og kronglete samtidig.

• Fjern tennpluggen fra topplokk med ratchet, utvidelse og tennpluggen socket. Inspisere tennpluggen å se for opplagt skader, og kaste den.

• Bruk tennpluggen gapping verktøyet for å angi gapet i tennpluggen erstatning til.044 inches. Deretter installere tennpluggen tilbake i topplokk med omvendt metoden du brukte til å fjerne den. Trykk tennpluggen ledningen på tennpluggen til det gjør en smellende lyd.

• Gjenta prosessen for eventuelle andre tennplugger du vil erstatte. Arbeide en tennpluggen samtidig så du trenger ikke problemer med forvirrende tennpluggen ledningene.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig med å kryss-tråd pluggene.