Nnywellness.com

Hvordan lage en Hafler DH-220 lyd bedre


Hvordan lage en Hafler DH-220 lyd bedre

Den Hafler DH-220 er en effektforsterker brukes til å øke lyden sendes fra en stereo-mottaker til tilkoblede høyttalerne. Dette tillater deg å hekte større og kraftigere høyttalere uten å erstatte mottakeren. Men hvis du ikke er fornøyd med gjeldende lyden som produseres av høyttalerne kan du justere flere tilkoblinger og for å sikre at du har den beste oppkobling mulig.

Instruksjoner

• Sjekk wire forbindelsen fra høyttalerne til Hafler DH-220. Kontroller ledningene fra høyttalerne er satt helt inn i amp. Hvis ikke, høyttalerne skal slippe en del av lydsignalet som sendes fra amp og mottaker.

• Erstatte RCA kabler kjører fra mottakeren DH-220 med Gullbelagte RCA audio-kablene. Gullbelagt kabler er utmerket dirigenter strøm og data signaler. Disse kablene forhindre datatap når du sender lyd-signaler fra mottakeren til Hafler DH-220.

• Koble den Hafler DH-220 til en jordet stikkontakt (en stikkontakt med tre liggende). Hvis du koble den til en ikke-jordet stikkontakt kan du høre noen statiske gjennom høyttalerne.

• Velge høyere, tårnet høyttalere. Mindre satellitthøyttalere er ikke produsere samme svingninger i lydfrekvenser som større høyttalere.