Nnywellness.com

Hvordan fungerer en forsterker?


En forsterker er en enhet som brukes til å øke kvaliteten og kraften av et lydsignal, og deretter oversette signalet til en fysisk lydbølge. For å utføre overføringen prosessen, enheten måler trykkendringer i lydbølge og bruker en svært sensitive og tynn ekstern mikrofon membran, genererer en elektrisk strøm som presser eksterne høyttalemembranen frem og tilbake. Membranen øker lydsignalet til en stor nok strøm (mens samtidig opprettholde mønsteret kostnad svingninger) som koner kan skyves. Slik er jobben til en forsterker: ta en svak lydsignalet og bruke den til å oversette en kraftigere og forbedret versjon.

Hvis du vil opprette en mer kraftig lyd, genererer forsterkeren en ny utgangssignalet basert på inngangssignalet det første mottatt. Input kretsen er elektrisk lyd signal gitt fra tape av kassettspiller, for eksempel eller inn fra en mikrofon. Dens funksjon er å endre produksjonen krets ved å generere en varierende motstand mot produksjon krets å transplantere spenningsvariasjoner av opprinnelige lydsignalet.

Hvis belastningen er for stor for signalet, vil en pre forsterker øke signalet ved å hente et sterkere signal fra utdataene forsterkeren. Input bruker varierende motstand å bygge opp eller opprette en høyspent utgangssignalet som kan brukes til å fullføre prosessen. Komplekse krets- og komponenter i forsterkeren gjøre prosessen enkel og tillate funksjonen til forsterkeren fortsette sømløst uten ekstra brukerjusteringer å hjelpe prosessen. Forsterkere kan installeres i biler, TV og CD-spillere og datamaskiner.