Nnywellness.com

Batteri kabelen verktøy


Batteri kabelen verktøy

Enten du arbeider med en bil eller lastebil batteri eller batteriet i båten eller ri klipperen, er det noen standard verktøy du sannsynligvis trenger. Mens det er umulig å forutse hver batteriet installasjon design, stick de fleste produsenter til vanlige konvensjonen å holde ting som uniform som mulig. Også Husk at batteriene er etsende, så bærer hånd og øye når du arbeider rundt seg.

Linemans tang

Linemans tang kan utføre flere oppgaver.
Denne type tang har en flat gripende overflate foran maw og skjærene nær pivot. Den kan brukes for trimming en batterikabelen, kronglete og forme den fjerne korrosjon, eller som holder verktøy når du fjerner nøtter fra bolter. Unngå å bruke Tanga som din viktigste fastnøkkel-verktøyet, som du risikere stripping hex figuren fra bolten hodet, gjør det vanskelig å fjerne eller stramme.

3/8- eller 7/16-Inch skiftenøkler

Du trenger et lite utvalg av skiftenøkler.
En av to skiftenøkler passer topp bolter på din Batteristikk. Når disse boltene er fjernet, kan du rense, reparere eller erstatte viktigste batteriledningene. Pass på at du ikke mister mutterne på undersiden av batteristøpslene.

1/2- eller 9/16-Inch skiftenøkler

Å stramme eller fjerne mutteren som klemmer en kontakten på batteriet innlegget, er dette skiftenøkler brukes i de fleste amerikanske installasjoner. Det er noen unntak, for eksempel en Phillips hodet klemme eller de som bruker en metrisk mutter og bolt, men de er sjeldne.

11/16- eller 3/4-tommers skiftenøkler

Hvis du setter batteri innlegg kort på en side-mount batteri, vil disse to skiftenøkler generelt gjøre utslaget. Skru kortet i hånd til den er komfortabel, og slå den tre fjerdedeler av en revolusjon med riktig wrench. Det er lurt å coat den nedre kanten av kortet med en ledende gel før du installerer den.

Terminalen rengjøring verktøyet

Rund pensel brukes for rengjøring kontakter og monteringshuller.
En terminal renseverktøyet har vanligvis to deler. Først er en smal, sirkulære stålbørste som kan brukes for rengjøring bolt-hull på siden-mount batterier eller indre diameter på toppen-post kontakter. Den andre delen er en invertert ledning penselen brystvorte som passer over et batteri terminal innlegg. Når satt på og tatt av med en sirkulær, skru bevegelse, børster vil skure terminal innlegget for å fjerne korrosjon og gi en bedre elektrisk forbindelse.