Nnywellness.com

1997 Jeep drivstoff pumpe reparasjon


Chrysler bruker Jeep rulleteksten for sin linje av off-road og sport nyttekjøretøyer. 1997-modeller inkluderer Cherokee, Grand Cherokee og Wrangler. Disse kjøretøyene har flere porter bensininnsprøytning, krever drivstoffpumpe å levere høyt trykk drivstoff. Drivstoffpumpe i en 1997 Jeep er plassert under bilen, at du må heve bilen for tjenesten drivstoffpumpe. Disse drivstoffpumper er ikke bruker brukbare, så du må erstatte en defekt drivstoffpumpe.

Instruksjoner

• Koble kabelen til den negative terminalen på batteriet med en socket skiftenøkkel. Dette hindrer utilsiktet utslipp av drivstoff mens du erstatte drivstoffpumpe. Sug drivstoff fra drivstofftanken til en bensintanken til drivstofftanken er under 1/4 full.

• Blokkere forhjulene med parkeringsklosser å hindre utilsiktet bevegelse av bilen. Heve bilen med et gulv jack og støtte det på jack står. Koble drivstoff slangene fra drivstoff sende enhet.

• Koble til strømledningene fra drivstoff sende enhet. Slå tas låseringen fra feltet sende enhet mot klokken med hammer og messing punch. Fjerne tas låseringen og ta feltet sende enhet fra kjøretøyet. Fjerne og slette O-ring på drivstofftanken.

• Fjerne drivstoffilteret fra drivstoff sende enhet og kaste den. Koble strømledningene fra drivstoffpumpen. Klemmen på brennstoffledningen for drivstoffpumpe og kobler fra gassledningen. Fjerne mutteren for topp monteringsbraketten av drivstoffpumpe med en socket skiftenøkkel. Koble drivstoffpumpe fra resten av drivstoff sende enhet.

• Skift ut drivstoffilteret på drivstoffpumpen og installere drivstoffpumpe i topp festebraketten med en socket skiftenøkkel. Koble elektriske ledninger og drivstoff linjene til drivstoffpumpen. Plass en ny O-ring på drivstofftanken.

• Plasser tas låseringen på drivstoff avsender enheten og vri det med klokken med hammer og messing slag før den når til stopp på drivstofftanken. Koble drivstoffslanger og elektriske ledninger for drivstofftanken. Senk bilen med gulvet jack og fyll bensintanken drivstoff. Start motoren og sjekke drivstoff.