Nnywellness.com

Hvordan koble en bærbar PC til en Samsung LCD-TV


Hvordan koble en bærbar PC til en Samsung LCD-TV

Koble bærbar datamaskin til en LCD-TV tillater en bruker å dra nytte av en større skjerm mens du bruker PC-programmer som spill og grafisk design programmer. Det bør ikke være en stor forskjell i bildekvalitet og oppløsning, siden begge enheter benytter flatskjerm-teknologi. Fremgangsmåtene er relativt enkel og kan gjennomføres på et par minutter.

Instruksjoner

• Se brukerhåndboken for TVen Samsung. Hvis du mistet manualen etter kjøpet, kan du laste ned fra Internett. Støttedelen på Samsung nettsted tilbyr et arkiv av manualer tilgjengelige for gratis nedlasting. Det er også hvordan å artikler som dekker mest grunnleggende oppgaver og tilkoblinger.

• Slå av TV og laptop. Koble TVEN og vent et par minutter før du starter prosessen.

• Finn riktig inngang på TV. Det skal være merket enten som "PC Input" eller "RGB" eller begge.

• Bruk riktig kabelen koble laptop til Samsung LCD-TV. Hvis datamaskinen har en "DVI ut" jack, koble den til TV "DVI i" kontakt med en DVI-D-kabel.

Hvis du bruker en HDMI-kabel, kan du koble datamaskinens "DVI ut" jack til HDMI-TV i jack. Gjør én. Ikke koble begge.

• Koble med aktuelle kabelen. Hvordan du gjør dette vil avhenge av hvilken kabeltype du brukte i trinn 4.

DVI-kontakter krever en lydkabel tippet med en mini stereo plugg og delt i to RCA-tilkoblinger på den andre. RCA-plugger bør gå til DVI "lyd inn"-kontaktene.

HDMI-kontakter krever en lydkabel tippet med en mini stereo plugg og delt i to RCA-tilkoblinger på den andre. RCA-plugger bør gå inn i de to HDMI 1 "lyd inn"-pluggene

• Angi kildeinformasjonen på Samsung. Slå på TV og laptop og trykke ned den "kilde" bunnen på fjernkontrollen for TV. Velg passende valg av typen kabel som brukes.

• Trykk på FN-tasten på bærbar PC. Det er normalt siden CTRL-tasten på nedre venstre side av tastaturet.