Nnywellness.com

1994 Ford Lightning Cam spesifikasjoner


1994 Ford Lightning Cam spesifikasjoner

1994 Ford F-150 Special Vehicle Team (SVT) lyn er en todørs, vanlig kort-seng (SB)-cab. Det er velkjent for dreiemoment kapasitet, makt, og elegant stil og linjer. I 1994 Ford Lightning er en ideell pickup lastebil for personer som ønsker en kombinasjon av kraft og stil rullet inn i en bil. Det kan også brukes å tunge belastninger tilbake førerhuset eller å taue en tilhenger eller en bobil.

Søkemotor

1994 Ford F-150 SVT Lightning funksjonene 5.8-liters V-8, overhead ventil, 16V FI modell motor med firetrinns automatgir. Den har en Drivstoffkapasitet 18.2 galle og 240 hk. Dreiemoment er 325-fots pounds.

Standard funksjoner

Vanlige funksjoner i 1994 Ford Lightning inkluderer bøtteseter, tåkelys, opplyste oppføring og aircondition. Hjulene består av legering og bakhjul har ABS. bak-hjulet ABS betyr at bare bak hjul er utstyrt med en blokkeringsfrie bremser, som aktiveres når sensoren i bakhjulet oppdager kjøretøyet er skrens; Det er vanlig i lastebiler. Bilen er utstyrt med cruise-kontroll, servostyring og tilt ratt med skinn trim. Det har også Elektriske vindusheiser og sentrallås, samt en klokke, makt speil og en AM/FM/kassett lydsystem.

Sikkerhet og valgfrie funksjoner

Sikkerhetsfunksjoner inkluderer en front kollisjonspute og tåkelys. De valgfrie funksjonene inkluderer keyless oppføring system, premie lyd system, en bobil eller tauing pakken, anti-tyveri alarmsystem, en seng liner mer komfortabel overnatting og en AM/FM/CD Hørlig system. F-150 modellene var tilgjengelig i svart, rød eller hvit i 1994 og 1995.