Nnywellness.com

Hvordan redusere en Infiniti G37


Infiniti G37 er en ytelse bil designet for fart og håndtering. Det kommer fra fabrikken med en lav holdning, men noen mennesker foretrekker å senke den ytterligere, gir bilen en sportslig, mer aggressiv utseende. Dette må du installere et sett med senke springs, som vil redusere kjørehøyde av kjøretøyet. Prosessen tar flere timer å gjøre skikkelig.

Instruksjoner

• Parkere Infiniti på en plan overflate og løft det til et sett med fire jack står. Fjerne hjulene med en dekk jern. Pop panseret.

• Sitte foran bakhjulsopphenget. Plasser en knekt under nedre kontroll arm på bakhjulsopphenget og løft den så det kontakter armen. Bruk en 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel til å unbolt akselen fra hjulet huben. Sakte senke jack og fjerne den bakre våren fra suspensjon.

• Fjerne gummi puten fra fabrikken våren og installere den manuelt på baksiden senke kilder. Senking våren inn i nedre kontroll arm og løft kontakten så nedre kontroll arm kan festes til huben igjen med en 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Fjern jack og installere de bakerste hjulene med dekk jern.

• Flytte til forstillingen. Fjern skruene som holder bunnen av spankulere til nedre kontroll arm. Bruk en 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel til å fjerne brems linje braketten fra spankulere. Fjern skruene i motoren bay som spankulere til spankulere tårnet. Trekk spankulere av forstillingen.

• Installere spankulere kompressoren på strut's kilder med en ½-tommers ratchet og socket. Fjern hetten fra spankulere med en hex-head nøkkel og åpne slutten fastnøkkel, og deretter sette den til side. Trekk våren av strut og fjerne våren kompressorer med ½-tommers ratchet og socket.

• Installere foran senke fjærer på strut og bruke vår kompressorer og ½-tommers ratchet og socket for å komprimere våren. Installere spankulere lokket med en hex hodet nøkkel og åpne slutten fastnøkkel. Installere spankulere i suspensjon bruker en 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel, og koble deretter bremsen linjen på strut med 3/8-tommers ratchet og socket.

• Installere forhjulene og lavere Infiniti av jack standen.