Nnywellness.com

Spesialitet Kawasaki ATV verktøy


Spesialitet Kawasaki ATV verktøy

Jada, er en ATV en hyggelig kjøp av seg selv. Uten å kjøpe ekstra tilbehør og verktøy, ATV eier kan ha det gøy kjører langs en grusvei. Men ved å kjøpe disse verktøyene, kan ATV eiere øke nytten av kjøretøyet. Kawasaki har utviklet flere verktøy som gir nytte og beskyttelse til sin ATV.

Verktøy

Flere Kawasaki modeller - inkludert prærien, Brute Force og Bayou - tilbyr verktøy for å lagre og beskytte din jakt utstyr stund på bevege. Gun Boot IV montere og dens tilhørende pistol Boot bæreveske sikre sikkert våpen og rifler (med 50mm omfang) på ATV. Fjellet kan knyttes til hver side av bilen. Kawasaki tilbyr også Gun/bue/verktøy abonnenten. Enheten har en rekke håndvåpen, pil og bue, og rifler. Myk gummi-holderen grep våpen, mens gummi snubbers holde dem på plass.

Riding bukser

Kawasaki produserer en spesiell par bukser spesielt for bruk når riding en ATV. Buksene gir flere innovasjoner som forbedrer sikkerheten til rytterne. Spandura strekk paneler ligger i sentrale områder av buksene for økt mobilitet og luftstrøm. Rytterens knær støttes med Dynax kneet pads laget med varmebestandig skinn. Cuffless beinet åpningene har strekke paneler som justerer til en persons størrelse.

Frontruten

Frontruter beskytte driveren når de rir på steder med en masse rusk. Kawasakis frontruten er konstruert av klart, fleksibelt Lexan plast. Ifølge Kawasaki, er frontruten "for å gi ekstra beskyttelse mot elementene," som regn og skitt. Frontrutens spesialutformede fjerner Skift nivået, samtidig som den gir beskyttelse. Kawasakis frontruten er bare tilgjengelig i en klar farge.

Beskyttelse

Kawasaki utviklet flere forskjellige verktøy utviklet for å gi ytterligere beskyttelse til ATV. Full dekning pensel vakt, for eksempel gir ekstra beskyttelse for frontlys området over støtfanger. Pensel vakten er laget av holdbar rørformet stål, og er malt med matchende strukturert svart powdercoating. Kawasaki tilbyr også skli plater for front, side og midten av ATV. Bilens understell er allerede støttet med ekstra beskyttelse med børstet aluminium skli plater.