Nnywellness.com

Hvordan fungerer en klimaanlegget radiatoren?


Hvordan fungerer en klimaanlegget radiatoren?

Air-condition (AC) har vært en del av bil erfaring siden 1940-tallet. Mens teknologien har endret seg betydelig siden da grunnleggende av AC design er i hovedsak det samme. AC "radiator" har spilt en rolle i luftkondisjonerte biler siden begynnelsen.

Avkjøling

Hvis du har brukt is for å kjøle en drink, forstår du halvparten av hvordan et klimaanlegg fungerer. Isen i drikken endringer i vannet som det absorberer varme og væske i klimaanlegget endres til en gass som absorberer varmen fra kupé inne bilen. Når luften blir avkjølt, har varme gassen i klimaanlegg systemet å kjøle seg ned, krever "radiatoren."

AC "Radiator"

AC "radiator" er tradisjonelt kalles en kondensator, selv om det har en funksjon av bilens radiator. Varm gass som forlater bilens hytte transporter varmen det plukket opp underveis. Rør bærer oppvarmet gass systemet spoler foran bilen. Luft beveger seg over spoler, varme reiser ut på AC gass og returnerer til en væske tilstand, klar til å brukes på nytt.

Siste utviklingen

Som miljørett er endret, er kjølevæske væsken i AC systemer endret for å møte de nye retningslinjene. De nye kjølemidler kan kreve at du oppgradere eksisterende komponentene for å håndtere kravene for høyere trykk på nyere kjølevæsken.