Nnywellness.com

Hva som forårsaker en Soft Spot på berøringsskjermen MP3-spiller


Hva som forårsaker en Soft Spot på berøringsskjermen MP3-spiller

Når du bruker en berøringsskjerm, kan du bli overfølsom mot selv små endringer som endrer måten MP3-spilleren føles og funksjoner. En "soft spot" på spilleren kan bety en rekke forskjellige problemer, fra løs skjerm til et område på skade hvor samspillet mellom skjermen og fingeren eller pekepennen synes mindre tett. Ved å forstå hvordan en soft spot skjer, kan du arbeide for å forhindre at problemet blir irriterende og lære om spilleren krever service å opphøre en irritasjonen blir fullstendig feil.

Riper og skader

Berøringsskjerm spilleren er utstyrt med en skjerm som fungerer på to måter. Mer grunnleggende mediespillere oppdage varmen fra fingeren til rette interaksjon med berøringsskjermen, mens tradisjonelt mer avanserte MP3-spillere bruker faktisk et rutenett anslått under skjermen sammen med finger press til å skjelne når og hvor du vil samvirke med spilleren. Når ripet eller skadet, kunne skjermen materialet trekke fra MP3 spilleren base, som resulterer i en soft spot som er mindre responsiv din touch eller trykke på pennen. Erstatte skjermen er vanligvis det beste alternativet fordi en skadet skjerm er usannsynlig å bli fullt reparert.

Produsenten feil

Hvis din MP3-spiller har alltid hatt et område på skjermen som er mindre tett under samhandling, kan det være resultatet av en feil som produsent. Berøringsskjermer skal være jevne og tilby nøyaktig navigasjon. En soft spot kan resultere i slurvete klikker, forårsaker feil navigasjon under forsøk på å lytte til musikk. Kontroller garantien på enheten for å se om produsenten dekker skjermen skade eller funksjonsfeil, særlig hvis spilleren er helt ny, men færre funksjonell.

Tillegg

Det finnes et stort marked for å beskytte din høyteknologiske elementer, inkludert MP3-spilleren. Hvis du har en merkenavnet spiller, er endringer at du kan finne enheten dekker og skjermen protectors å stoppe skade på din kostbar stykke teknologi. Skjermbeskyttere stoppe MP3-spilleren bli riper, men hvis ikke riktig installert, kan de forårsake myke flekker. Kontroller at din skjermbeskytter ligger flatt uten plagsomme bobler. Når du er i tvil, ta spilleren til en butikk som spesialiserer seg på telefonen og MP3 spillerbeskyttelse for riktig installasjon.

Hva å gjøre

Hvis skjermen din MP3-spiller har en soft spot, vurdere om det påvirker samhandlingen med enheten. En soft spot inne og av selv, betyr ikke automatisk en skadet eller ubrukelig spiller. I stedet er det utholdelig når det ikke påvirker måten du bruker MP3-spilleren. Hvis myk stedet påvirker måten du bruker enheten, begrense de mulige årsakene til stedet og handle deretter. Hvis det er en produsent feil, kan du kontakte butikken du kjøpte spilleren eller spiller produsenten. Hvis du ikke får tjenesten på grunn av garantisaker, finne en mobiltelefon og MP3 spilleren tekniker som kan erstatte skjermen å gjenopprette funksjonaliteten.