Nnywellness.com

Hvordan bli kvitt støy med mitt trådløse A / V sender


Hvordan bli kvitt støy med mitt trådløse A / V sender

Trådløs er AV sender og mottaker en utmerket måte å strømlinjeforme hjemmenettverket. Ved å sende signaler normalt gjennomført av RCA eller komponent kabler, for eksempel, kan du integrere flere enheter i hjemmets underholdingssystem uten tungvint forbindelsen kablene fra enhet til enhet. Fordi alle lyd- og bildesignaler overføres trådløst, må man ta forskjellige feilsøkingsteknikkene når prøver å adresse lyd- og forstyrrelser enn de som brukes til å feilsøke tradisjonell kablet lyd/video-tilkoblinger. Hvis du bruker en trådløs AV-senderen og må løse en summende lyd, kan du gjøre det i noen få enkle trinn.

Instruksjoner

• Sikre RCA kabler som feste til trådløs sender og mottaker. Hvis du bruker en sender/mottaker sett sender RCA signaler, for eksempel sjekke røde og hvite kablene som de er de eneste som kontrollerer lyd; løse kabler kan forårsake lyd fornedrelse slik plugg noen kabler som kan ha kommet løs.

• Erstatt tilkoblingskabler med et nytt sett. Nå som du har eliminert løse kabler som forårsaker forstyrrelser, kan skadet kabler også være kilden til problemet. Å huske RCA eksempelet i trinn 1, kjøpe et nytt sett med RCA-kabler og kobler dem i stedet for gjeldende. Kontroller lyden igjen for noen forbedring. Hvis det ikke er mer lyd forstyrrelser, bare fortsette å bruke de nye angitte kablene. Hvis det fortsatt betydelige lydforvrenging, er noen videre feilsøking nødvendig.

• Flytt trådløse senderen nærmere den trådløse mottakerkassen. Akkurat som trådløse rutere og alle andre trådløse enheter, kringkasting begrenses AV sendere av kringkasting avstanden. Plassering av senderen og/eller mottaker utenfor området kan føre til lyd forstyrrelser eller tap av lydsignalet helt. Flytte senderen nærmere til mottakeren og se for noen forbedring i lyd. Hvis ikke, hvilke stemmeoverføring måtte bli reparert eller erstattet.