Nnywellness.com

Hvordan å erstatte viften motoren på en Oldsmobile Regency


Før du erstatter en virkningsløs blåser motor på en Oldsmobile Regency, er det en god idé å sjekk om viften motoren er problemet. Vifte motor feil er noe mindre vanlig enn blåser motor motstand eller sikring feil. Viften motoren kommer fra en sikring og overføres til et relé, så fra releet til kontrollpanelet bytte til blåser motor motstand, og til slutt til viften motoren.

Instruksjoner

• Fjern under dash dekselet på passasjersiden. Dette er som dekker undersiden av hanskerommet. Bruk en 7mm støpsel og ratchet for å fjerne dekselet. Fjerne Elektrisk ledning koblingen ved å klemme koblingen for å løse det og dra rett ut.

• Fjern de fire skruene rundt omkretsen av viften motoren. Skruene holde blåser motoren i saken. Bruke en liten ¼-tommers kontakt med en kort forlengelse og en skralle. Størrelsene varierer etter år, men skruene er vanligvis 5,5 eller 7mm.

• Trekke teppet ned fra toppen under viften motoren for å gi plass å komme ut med viften. Lavere viften motoren og vinkel motoren mot baksiden av bilen som det kommer ut. Ikke bøy eller skade viften eller det blir ubrukelig eller balanserer. Det er vanskelig å få en annen fan. Hvis teppet er fortsatt i veien, trekke den lenger inntil det er plass.

• Ta ut viften fra viften motoren med 10mm støpsel og ratchet. Hvis viften er sta og ønsker ikke å komme ut, lirke mellom fan og motor med en skrutrekker og omgå det nøye helt det før det kommer ut. Når, plassere den på den nye motoren, erstatte mutteren og stram den slik at den er tettsittende. Ikke over trekk mutteren, som det vil deformere viften.

• Erstatte viften motoren i omvendt rekkefølge av fjerning.