Nnywellness.com

Feilsøke en Haier HLT71


Haier HLT71 er en bærbar 7-tommers LCD-TV som kan arbeide med eksterne enheter som DVD-spillere, slik at du kan se på TV og filmer på farten. Selv om det ikke kringkastet i HD-kvalitet, sender denne enheten digitale signaler å overholde gjeldende standarder. Vanligvis vil denne TVEN fungere godt. Imidlertid kan det få sporadiske problemer som forstyrrer lyd og bildekvalitet. Noen retningslinjer for feilsøking kan løse disse problemene raskt og trygt.

Instruksjoner

• Sjekk din Haier HLT71 strømledningen og kontroller at den er koblet til en strømkilde hvis enheten ikke aktivere. Hvis det er koblet til en strømkilde, sjekk strømbryteren, og kontroller at det er i "På" posisjon.

• Trykk på knappen kanal opp eller ned knapper og velge høyre kanal hvis du ikke ser noen bilder. Hvis du har koblet annet anordninger å din HLT71, trykker du på "Input"-knappen gjentatte ganger for å velge kanalene enhetene er koblet til. Hvis bildet er ustabilt eller vise doble bilder, justere retning eller lengden på antennen.

• Trykk på "Mute" for å aktivere volumet hvis du ikke hører noe. Trykk volumknappene (+-) å øke eller redusere volumet.

• Åpne batterirommet på baksiden av fjernkontrollen og sett batteriet Hvis fjernkontrollen ikke fungerer.

• Trykk på "TV/AV"-knappen på fjernkontrollen, og trykk deretter på "Meny"-knappen. Velg "Picture Mode" Hvis bildene er for mørk. Øker lysstyrken, og justere kontrast til du ser et klart skille mellom lysere og mørkere områder. Velg alternativet "Farge" og øke Metning Hvis bildene er monokrom. Trykk på "Menu"-knappen igjen for å avslutte bildemodus hvis du er fornøyd med endringene.