Nnywellness.com

Feilsøke en stjernen Digital Video Recorder


Feilsøke en stjernen Digital Video Recorder

Stjernen er en høy-definisjon digital video recorder (DVR) og brukes av mange kabel-leverandører over hele verden. De fleste selskaper krever en månedlig serviceavgift, men når tilkoblet kan du registrere dine favoritt HD-videoopptak til enhver tid på dagen. Hvis imidlertid StarHub DVR ikke virker skikkelig må gå gjennom sin maskinvare og tilkobling for å bestemme hva som forårsaker problemet.

Instruksjoner

• Se over HDMI kabel forbindelsen fra stjernen til TVEN. Hvis HDMI-kabelen ikke er presset i tilkoblingsporter på begge enhetene lyd-/ signalet ikke skal nå TV.

• Betale din månedlige serviceavgift på tid. Hvis du har savnet en betaling skal av stjernen ikke fungerer, som kabelselskapet deaktiverer tjenesten før du betaler siste månedspris.

• Slå på TVEN og stjernen. Velg "Video" på din stjernen, og velg opptaket programmering. Markere et show du ikke lenger trenger, og trykk "Slett." Hvis din DVR er sviktende å spille inn nytt innhold er det fordi harddisken er full. Slette gjeldende innhold frigjør plass på koblet harddisken.

• Koble DVR-StarHub fra TVEN og sin stikkontakt, så la den av i noen minutter. Dette utfører en hard reset, som løser interne maskinvare funksjoner som ikke fungerer (som opptak listen ikke lasting eller enheten ikke blir oppsporet av TV'EN). Power utstyret etter noen minutter og stjernen er klar til bruk igjen.