Nnywellness.com

1997 Honda Civic HX problemer


1997 Honda Civic var en av de tidligste oppføringene i den kompakte bilen sjette generasjon av produksjonen. HX var en av de høyere-end trims, og det var bare tilgjengelig som en kupé. I 1997 Civic HX - som en del av denne modellen år--generelt anses en bilen, med bare to minner, et mindre motor problem og svikt i noen ettermarkedet del produsenter å overholde motor sikkerhetsstandarder.

Kollisjonsputer

Noen 1997 Honda Civic HXs må passasjersetet foran, visker air pose moduler som ikke var montert riktig. Med kluten dekke foldet kollisjonsputen gjemt i langt, kan dette forårsake feil kollisjonsputen distribusjon, dermed øker risikoen for skader i stedet for avtagende det under en krasj. Autoriserte forhandlere kan erstatte modulen for å hindre at dette skjer.

Søkemotor

Svikt i motoren wire selen er et problem på det 1997 Honda Civic HX. Det kan kortslutte under inntaket manifold, forårsaker en av sikringer mislykkes. Dette fører til belysning av "Sjekk motor" lyset og en uberegnelig speedometer. Som i mai 2010 er å reparere motor wire selen rundt $10 med $84.50 for arbeidskraft, unntatt diagnostiske gebyrer eller avgifter.

Utvendig lys

Mer enn et dusin selskaper som spesialiserer seg på ettermarkedet deler laget frontlykter, baklysene og/eller hjørne lys for det 1997 Civic HX uten amber side reflektorer, som bryter Federal Motor Vehicle Safety Standard nr 108. Fravær av disse reflektorer reduserer belysning. Produsentene oppført av Office of defekter Investigation på den National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) er Anzo USA, Poli Auto, K2 Motor Corporation, Dope, Inc., Pro-A motorer, Inc., Tom Motorsport, Inc., Alfaotto Auto tilbehør, E hastighet Racing, J & A Auto tilbehør, Motorsport CK, Inc., AAI Motorsport, Inc., Tradesonic og Sabersport. Det er ansvaret for disse produsentene tilbakekjøp lampene eller gi Honda eiere en tilbakebetaling.

Gulvmatter

Gulvet på førersiden av det 1997 Honda Civic HX er utformet på en måte som fører til opprinnelige utstyr matten å forstyrre gasspedalen. Dette kan hindre at pedalen tilbake til inaktiv posisjonen. Autoriserte forhandlere må sørge for at mat er utstedt av Honda. Hvis så, de installerer en retention-system består av en nippel i mat og en pin hakeparentes i bilen.

Kontakt for minnes

Honda tar ansvar for kollisjonsputen og gulvet minner, så de håndteres gratis. De kan nås på 800-999-1009. Eiere kan også kontakte NHTSA Auto sikkerhet Hotline på 800-424-9393.