Nnywellness.com

Hvordan du bytter systemet på en Nissan Pathfinder


Hvordan du bytter systemet på en Nissan Pathfinder

Erstatter systemet som helhet eller i stykker krever noen inspeksjon av komponentene til å bestemme hva som er skadet eller utslitt. Systemet er ansvarlig for å fjerne brukte gasser og røyk fra motoren og ut baksiden av bilen. Hvis den har hull eller lekkasje, kan det bli farlig til passasjerene inne i kjøretøyet. Du kan kjøpe deler av systemet i deler eller kjøpe hele systemet auto deler butikker.

Instruksjoner

• Øke din Pathfinder av bakken med en knekt. Støtte den med jack står under alle fire hjørnene i lastebilen. Kontroller at lastebilen er høy nok til at du kan arbeide under det komfortabelt samtidig som stabil.

• Fjern klemmen holde tailpipe baksiden av lyddemper ved å løsne mutterne på klemmen med en skiftenøkkel og skille de to rørene. Fjern hale røret fra hengeren på baksiden av bilen ved å trekke pin på røret ut av gummi hengeren på lastebilen og arbeider røret løs fra lyddemper. Flytte røret ut fra under bilen.

• Finn og ta ut boltene som fester lyddemperen til de fremre høyre og venstre eksosrør. Dette er rørene som kommer fra eksos manifolder. Det er en flens på hvert rør med en pakning og to boltene som holder lyddemperen til inndelingene rør.

• Fjern de to kleshengere som holder lyddemper opp ved å fjerne skruene fra dem ved hjelp av en ratchet og socket. Det er to på hver kleshenger. Slipp lyddemper ned til bakken og fjerner den fra bilen.

• Fjern nøtter fra manifold stenderne der foran rørene fest. Det er to nøtter på hvert rør og en bronse O-ring som sel røret til manifold. Fjern rørene og O-ringer og kaste seg.

• Installere en ny høyre og venstre foran pipe etter installere den nye bronse O-ring i røret. Skyv røret på manifold stenderne og installere nøtter. Snurp nøtter med en kontakt og ratchet før de er sikre og ikke flytte.

• Installere nye lyddemper foran rørene og installere en ny pakning mellom de to flensene. Sett inn montering bolter og skru dem med en skiftenøkkel eller socket og ratchet. Installer hengere og boltene med kontakten og ratchet eller fastnøkkel.

• Installere nye tailpipe ved å skyve tailpipe til datakanalen avsluttes på baksiden av lyddemper og skyv hengeren pin på gummi hengeren på baksiden av lastebilen. Installere en ny eksos klemme på felles mellom lyddemper og hale rør og stram nøtter med en skiftenøkkel eller socket og ratchet.

• Fjerne jack står under bilen og bruke en jack forsiktig redusere lastebilen ned til bakken.

Tips og advarsler

  • Når stramme mutterne på en eksos klemme, ikke stramme klemmen. Du vil knuse eksosrøret eller bryte klemmen med over innstramming.