Nnywellness.com

Instruksjoner for svaber kniver


Det er en trist faktum av livet, men bildeler slites og byttes ut med jevne mellomrom. En av de mest vanlige bil reservedeler er tørke bladene. Gjennomsnittlig skal bladene erstattes 2 til 3 ganger årlig, avhengig av hvor mye du kjører og hvor ofte du bruker kommandoene. I motsetning til enkelte bil vedlikehold elementer, et par tørke bladene er relativt billig, og endre dem tar bare et par minutter og ingen verktøy.

Kjøp riktig bladene

Hvis det er tid erstatte din blader, har alle nasjonalt kjente auto deler kjeder kataloger med riktig blad modell og lengde for din bil/lastebil. Hvis at alle at data blir litt forvirrende, spør en av selgere for hjelp. De selger svaber blad hver dag og brukes til å sette opp kundespørsmål og forespørsler. Hvis butikken kjører en BOGØ (Kjøp en få en gratis) salg, plukke opp et annet sett gratis.

Gratis hjelp på installasjonstidspunktet

En av fordelene med shopping på nasjonale kjeder som AutoZone er at ikke bare vil de hjelpe deg å finne riktig bladene for bilen, men de vil også installere dem for deg der på parkeringsplassen.

Se nøye som medarbeider endres første bladet, og så fortelle ham at du ønsker å endre den andre en selv. Hvis du får problemer eller en bit crossthreaded, medarbeider kan hjelpe deg. Hele jobben tar ikke mer enn 5 minutter, og du vil har kjøpt en ny ferdighet.

Trolig fjerner den vanskeligste delen om å erstatte en vindusvisker blad det ny ettall fra det ugjennomtrengelige plastemballasje de er solgt i.

Ikke betal for mye

Mange av instant olje endre bedrifter selger erstatning svaber blader og vil installere dem for deg også. Men belaste de om to ganger hva du må betale på en av de deler forhandlerne. Dessuten, hvis de endrer dem for deg, vil du aldri lære å utføre denne lett oppgaven selv.