Nnywellness.com

Hvordan du oppgraderer en Denon 3806 HDMI


Hvordan du oppgraderer en Denon 3806 HDMI

Denon AVR-3806 forsterkeren er godt egnet for bruk i en hjemmekino oppsett. Phono-inngangen på fastvare kan oppgraderes av eieren, det har ikke returneres til fabrikken eller sendt til et autorisert servicesenter. Firmware oppdateringen reparerer programvareproblemer og krever bare en PC.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Denon firmware (se ressurser) og godtar vilkårene merker avkrysningsruten «Avtalen». Klikk "Neste" for å gå til en ny nettside. Velg AVR-3806 fra rullegardinmenyen "Type av Model". Velg fargen på AVR-3806 fra rullegardinmenyen "Farge". Angi serienummeret i tekstfeltet "Serienummer" på nettsiden; serienummeret finnes på baksiden av AVR-3806.

• Trykk på "Send Data". En webside vises med en kobling på det at du kan klikke. Klikk nedlastingskoblingen for firmware-oppdateringen til PC-ens skrivebord. Dobbeltklikk filen når lastet ned for å dekomprimere den til en mappe på skrivebordet.

• Plass AVR-3806 ved siden av PC. Koble en seriell kabel til en seriell port på PC og serieporten på AVR-3806. Aktivere AVR-3806.

• Dobbeltklikk mappen firmware oppdatering på skrivebordet for å åpne vinduet. Dobbeltklikk ikonet firmware oppdatering i vinduet for å starte programmet.

• Velg "Sjekk kommunikasjon". Velge et "COM" fra listen i programmets skjermbildet. Klikk på "Oppdater"-knappen.

• La den AVR-3806 aktivert som det går gjennom firmware-oppdateringen, slår seg av og på. Klikk på "Avslutt"-knappen på skjermen når den vises i en bekreftelse. Avslutte programmet.

• Deaktivere AVR-3806. Koble seriellkabelen fra AVR-3806 og PC. Sett AVR-3806 tilbake i sin opprinnelige posisjon. Slette eller arkivere firmware oppdateringsprogrammet.