Nnywellness.com

Hvor å hekte en Bose livsstil 321


Bose 321 livsstil Home Entertainment systemet er et 2.1 surroundlydsystem utviklet for å gi kvalitetslyd stund behøver et enkelt oppsett. Systemet omfatter to høyttalere, en subwoofer (kjent som Acoustimass), mediesenter og fjernkontrollen. 321 livsstil systemet spiller DVDer og CDer i høy oppløsning, samt å ha en AM / FM-tuner. Installasjonsprogrammet krever noen skritt og kan gjøres på kort tid, så du har bare tre kabler for å koble.

Instruksjoner

• Velg et sted nær TVen som er godt ventilert og har enkel tilgang til kabler som skal installeres.

• Plass media center i et område fri fra alt som kan hindre plateskuffen fra utkasting eller lukket maskindekslet. Kontroller at høyttalere, subwoofer og tilleggskomponenter (som TV på VCR) er nært nok for kablene for å komfortabelt nå.

• Plass høyttalerne på hver side av TV, ikke mer enn tre fot bort, og på samme høyde, for optimal ytelse. Høyttalere kan også plasseres på montert på stativer eller bruke veggbraketter, som kan bestilles separat. Montere høyttalerne oppreist og vender rett mot din seter for optimal lydkvalitet. Hvis plassere høyttalerne på en hylle, angir du høyttalerne nær fronten av sokkelen.

• Koble til Acoustimass til en stikkontakt. Plass den nær resten av systemet, mens fortsatt nær nok til stikkontakten for ledninger å lett nå. Det må også plasseres minst tre fot unna TVen, som det ikke Magnetisk skjerming. Plasser Acoustimass slik at dens bassutgang er rettet mot sittegruppe og plassert oppreist.

• Koble høyttalerne og Acoustimass til media center. Kablene er merket egendefinert tilpasning aktuelle kontakten og kontaktene på baksiden av media center skal være merket også. Fest den store enden av høyttalerkabelen inn i høyttaler jack, ligger på venstre side av baksiden av media center. Koble de andre to endene til den aktuelle foredragsholdere. Bruk modulen kabelen for å koble til Acoustimass til media center (kontakten bør være rett under høyttaler jack). Skru ut skruene på slutten både høyttaler og Acoustimass kabler. Fest den medfølgende strømkabelen til Acoustimass, og sett den andre enden inn makt stikkontakt eller et overspenningsvern beskytter.