Nnywellness.com

Sony Ericsson W200 musikk nedlasting problemer


Sony Ericsson W200 musikk nedlasting problemer

Det Sony W200 gå telefonen er beundret for sin rikt funksjonssett og pålitelighet. Brukere rapporterer utmerket hørlig kvalitet for stemme og musikk, og enkel drift. Men overføre musikk mellom telefonen og datamaskiner er de vanligste problemet i en ellers flott produkt. Når du lære prosessen, vil W200 være en glede å arbeide med.

Programvare

Bruke programmet feil med W200 er en hyppig årsak til musikk overføring problemer med denne telefonen. Enheten leveres med proprietær programvare, Disc2Phone, som må installeres og brukes for alle helautomatisk musikk overføringer. Andre populære programmer som iTunes fungerer ikke. For mange brukere er å gjøre denne bryteren den eneste skrittet i å løse sine problem. Hvis du har mistet programvare-CDen, kan det lastes ned fra webområdet for Sony Ericsson.

Operativsystem

Mange moderne programmer krever at datamaskinen kjører den nyeste versjonen av nødvendige OS. Din versjon av Windows bør ha den nyeste oppdateringspakken installert for å kjøre riktig Disc2Phone programvare. Hvis du bruker en gammel datamaskin, til tross for oppdatert programvare, kan det ikke overføre over USB effektivt. Begrenset plass på harddisken kan også hindre riktig funksjon.

Hardware-tilkobling

Fordi skaden kan gjøres til en enhet når USB er koblet i en overføring, har vinduer og media telefoner feilsikker mekanismer for å forhindre at data skades. W200 kalles fryse opp selv når det utføres en vanlig USB-frakobling, antyder at sin overvåking av USB dataflyten er buggy. Pass alltid på å stoppe riktig programvare overføringen før du fjerner kabelen, men hvis telefonen fortsetter å fryse midlertidig, det er et problem som du må leve med.

Manuelle overføringer

Hvis du fremdeles ikke kan laste ned musikk til telefonen bruker Disc2Phone, eller hvis du bruker en Apple-maskin som ikke støtter Disc2Phone, kan du prøve å manuelt flytte musikkfiler til telefonen minnekort. Når koblet via USB, vises enheten i Windows- eller Macintosh som en ny stasjon. På denne stasjonen er en "MP3"-mappen, som alle musikkfiler kopieres. Bare dra og slipp, og musikken skal være tilgjengelig på enheten etter frakobling.

Begrensninger

Mens du kan lære å laste ned musikk til telefonen, fast andre kjente problemer ikke lett. Sammenlignet med lignende enheter, overføringshastighet er tregere på W200 og kanskje forlange ekstra tålmodighet. Også musikk spilles av på telefonen kan oppleve tilfeldige Signalbortfall eller gjenstander som finnes ikke i den opprinnelige filen. For de fleste brukere, disse er ikke betydelige forstyrrelser, og noen merke ikke dem i det hele tatt.