Nnywellness.com

Slik Sync Apps til mer enn én iPhone


Hvis du har flere iPhones i huset, kan Apple du dele apps på telefoner med hverandre. Når du laster ned en app på en telefon, kan du også få det samme programmet på en annen telefon uten å måtte betale for det en gang. For å gjøre dette arbeidet, du få app ved å synkronisere begge telefonene til iTunes, eller du kan bare få samme app på andre telefonen etter dataoverfører det på først.

Instruksjoner

• Laste ned en app på en av iPhones. Du må få på App Store på iPhone og Velg programmet som du vil laste ned. Når du blir spurt, må du angi passordet for din iTunes-konto. App skal deretter laste ned på iPhone, og du kan begynne å bruke den.

• Synkronisere iPhone med spillet på den kontoen iTunes på datamaskinen. Du må koble telefonen til datamaskinen med ledningen som kommer med telefonen. Klikk på "Sync" i iTunes programmet på datamaskinen til å starte prosessen. Alle programmer og annen informasjon som du må lagres på iTunes på datamaskinen.

• Koble andre iPhone til den samme datamaskinen med iPhone tilkobling nettledningen. Du må angi samme brukernavn og passord i iTunes, selv om det er en egen telefon. Starte synkroniseringsprosessen ved å klikke på knappen "Sync" på iTunes. Du vil også bli gitt muligheten til å velge hvilke programmer du ønsker å laste opp til telefonen. Når du synkroniserer telefonen, skal programmene på den.

• Laste ned programmer som allerede er kjøpt på en annen iPhone. Så lenge du bruker samme iTunes påloggingsinformasjon, vil du ikke bli belastet for et andre kjøp. Deretter kan du bare laste programmet til andre telefonen. Du kan dele programmer med opptil fem enheter i husholdningen med samme Apple iTunes-ID.