Nnywellness.com

Hvordan å holde fuktighet ut av en bil koppholder


Mange av oss har praktisk talt bor i våre biler. Vi er alltid på vei et sted, så vi tar våre drinker med oss. Det er irriterende å ha alt det fuktigheten bygge opp i koppen innehaver av bilen som gjør en virkelig søl. Her er noen tips å kutte ned på fuktighet i bilen koppen innehaver eller bli kvitt rotet alle sammen.

Instruksjoner

• Rense din koppholder.

• Sette en serviett eller falset papirhåndkle nederst koppholder å absorbere fuktighet som drypper av disse fastfood drikker. Endre det ut fra tid til annen for å holde den ren eller gjør det til en vane å be om et par ekstra servietter hver gang du plukke opp en drink.

• Kjøpe en travel krus eller kopp som er isolert og ikke svette. Dette er veldig bra hvis du har en lang pendle til arbeid og du må ha det koppen varm kaffe å ta med i bilen hver morgen. De også holde de kalde drikker kald lenger og din koppholder forblir fuktighet gratis.

• Kjøpe en "cup holder coaster." Dette er morsomt og praktisk. Dette er en liten absorberende stein coaster som passer i bunnen av din koppholder. De absorbere normal fuktighet som drypper av brus og kaffen koppene. De er morsomme fordi du kan kjøpe dem med din favoritt sport team logo. Disse er tilgjengelige på automatisk forsyne butikkene, gavebutikker og rabatt butikker.

• Prøve en billig løsning på fuktighet problemet ved å plassere en runde svamp i bunnen av din bil koppholder å absorbere fuktighet fra dine forskjellige reise drinker. Hvis du ikke finner en runde svamp, kuttet en passe. Vask dem når de er skitne, for å være klar til bruk igjen.