Nnywellness.com

Hvorfor gjøre bilbatterier dø i vinter?


Hvorfor gjøre bilbatterier dø i vinter?

Det er få ting verre enn å oppdage bilbatteriet er død på en iskald morgen. Flere faktorer kan konspirerer for å sakte slites ned bilbatteriet i kalde vintermånedene. Mens de fysiske egenskapene til batteriet er påvirket av kaldt vær, kan det hende du overrasket over å høre at din kjørevaner spille en avgjørende rolle i holder batteriet ladet.

Avkjølende effekt

Ifølge batteri rådet International:Når utenfor temperaturen er 80 F, har et fullt oppladet batteri 100 prosent av sin makt kan starte bilen.Når temperaturen synker til 32 F, har et fullt oppladet batteri to tredjedeler av sin makt tilgjengelig.Ved 0 F fulladet det samme-batteri har bare 40 prosent av sin makt kan starte bilen.

Fysiske faktorer

Bilens Dynamo er ansvarlig for lading av batteri. For batteriet å motta full lading, krever det gjeldende fra dynamoen for en lengre periode, fortrinnsvis ved en varm temperatur. Når du kjører under den kalde årstiden, vi bruker defroster for frontruten, ovn for å varme oss opp, og siden dagene er kortere, bruker vi våre frontlys oftere. Alle disse tilbehør avlede gjeldende fra batteriet, forlate underskudd etter hver tur.

Kjørevaner

De fleste av oss bruke mindre tid driving under vinter, og turer som vi gjør har tendens til være kortere. Disse korte turer gir ikke batteriet tid til å varme opp, noe som gjør det mulig å lagre mye av tillegget sendt fra dynamoen.

Holder den ladede

Det er noen ting du kan gjøre for å hindre batterifeil vinteren. Hvis du har en garasje, holde bilen i den natten å beskytte mot kulden. Holde ditt batteri terminaler tett til deres innlegg, og fri for korrosjon. Begrense din bruk av tilbehør når du kjører. Hvis batteriet sliter med å snu motoren, bringe batteriet i et varmt sted og sette den på en lader over natten.

Forsiktig

Det kan ikke være batteriets feil. Hvis du oppdager frontlyktene synes svak og lyse innimellom, kan din Dynamo være på vei ut. Den eneste måten er å sikre å teste den. Hvis bilen er treg å starte, men alt virker normal når den kjører, er batteriet den mest sannsynlige årsaken. Endre det før du finner deg selv strandet på en kald parkeringsplass på en vinternatt.