Nnywellness.com

Hvordan endre eksosrør på en Harley-Davidson motorsykkel


Du endelig sluttet seg til klubben--du kjøpte en Harley. Nå å se ut som en gammel pro, er det tid til å tilpasse motorsykkelen. Endring ut eksosrør på Harley-Davidson kan være en enkel måte å legge til din egen følelse av stil. Les videre for å lære mer.

Instruksjoner

• Vurdere jobben. Se eksosanlegget for å se hvor og hvordan det er festet til din Harley-Davidson motorsykkel. Siden din eksosanlegg er luftkjølt, trenger du bare å fjerne systemet selv og ingen andre deler, som en radiator. Sjekk størrelsen på festing bolter med verktøy å forsikre fastnøkkel størrelsene du trenger er nyttige.

• Ta av gamle rørene. Start med å løsne hver bolt holder eksosrør på plass. Starter med lyddemper, ta av hver komponent ved først å fjerne skruene. Hvis det er mange miles på din Harley, kan lyddemper være vanskelig å fjerne. Prøv WD-40 og noen albue fett.

• Planlegge. Hvis cycle funksjoner et stykke eksosanlegg, skal du trenger litt hjelp. Få noen til å jobbe med deg fordi vekten av systemet kan være farlig å du eller andre deler av din Harley du arbeider rundt.

• Kontroller hva er igjen. Når du har gamle systemet av din Harley-Davidson, ta litt tid å rydde og inspisere områder vanligvis skjult av eksos rør.

• Fjern gamle pakninger hvis de er fortsatt på plass. Feilfri havnebyene for å hjelpe nye eksosrør setet riktig. Bruk noen anti-gripe sammensatte å holde nye pakninger på plass.

• Plante rørene dine. Starter med headpipes, samle ny eksos systemet, bruker en liten antiseize på hver tilkobling. Boltene bare nok til å holde rørene sammen på dette punktet. Hvis du har problemer med Montering brikkene sammen, nå er tiden for å gjøre justeringer før alt strammes nedover. Når alt er samlet, forsiktig boltene, starter på topplokk.