Nnywellness.com

Typer GSM antenner


Typer GSM antenner

GSM- eller Global System for Mobile Communication, er et system for overføring av mobilkommunikasjon informasjon. GSM bruker en rekke typer antenne. Faktisk, så lenge det er kjøpedyktig fange et GSM-signal, nesten alle slags antenne kan potensielt fungere som en GSM-antenne. Men noen primære typer GSM antenner er i bruk i dag, og en vurdering av disse typene er et godt sted å begynne i å lære mer om hvordan GSM fungerer.

GSM antenner generelt

Generelt, må GSM antenner være små i størrelse---liten nok å anfall selv innenfor en bærbar PC bag. I tillegg bør antennen ha en gevinst på ca 8 dBi. For å operere på GSM antenner, må antennen kunne motta både standard og utvidede GSM band, 880 MHz (megahertz) til 960 MHz.

Retningsbestemt og rundstrålende

GSM antenner blir retningsbestemt eller rundstrålende. Retningsuavhengig antenner, også kjent som spiralformede antenner, kan motta signaler fra alle retninger. Retningsantenner har vanligvis flere gevinst, som er, mer følsomheten å signalisere enn rundstrålende antenner. Retningsantenner oppnå dette større følsomhet fordi de er i stand til å fokusere sin energi mønstre på et mindre område enn rundstrålende antenner. Men for å motta signal, rettes retningsantenner i bestemt retning som er signalet kommer.

Monopol antenner

Monopol antenner består av en liten stang plassert på et plan stykke metall eller en serie av telegrammer utstrålt ut Pole. Monopol antenner er rundstrålende i naturen og har samme gevinst i alle retninger.

Yagi-Uda antenner

Yagi-Uda antenner, mer ofte referert til som Yagi antenner, er retningsantenner består av en dipol element, en reflektor rett og én eller flere direktør elementer. Yagi antenner er mye mer komplisert i utforming enn de fleste andre typer GSM antenner.

Multiband antenner

Multiband antenner kan også brukes til å plukke opp GSM-signaler. De kan plukke opp mange slags forskjellige signaler, inkludert GSM frekvensen, som vanligvis er 800 MHz eller 1900 MHz band. Multiband antenner kan komme i mange forskjellige modeller. Triband antenner kan bli justert for å plukke opp tre forskjellige band, mens duoband antenner kan plukke opp to forskjellige band.