Nnywellness.com

Hvordan forstå Pay As You Go mobiltelefon planer


Hvordan forstå Pay As You Go mobiltelefon planer

Pay as you go mobiltelefon planer er et svært attraktivt alternativ for teenage sjåførene og voksne ønsker å redusere utgifter. Telefonen planen skiller seg på mange måter i forhold til en standard mobiltelefon plan. Denne artikkelen skal lære deg hvordan å forstå betale så du går planer.

Instruksjoner

• Med en lønn som du går mobiltelefon plan er det ingen kontrakter, kredittkort krav eller månedlige avgifter. I stedet betaler du i minutter som de bruker dem.

• Først må du kjøpe en "betaler du gå" telefon. Disse kan finnes på de fleste butikker som Target og Walmart. Pay as you go selskaper aksepterer kredittkort, men hvis du ikke vil kjøpe dine minutter med et kredittkort du kan også plukke opp en telefon kortet mens du er i butikken. Du trenger bare å sørge for at selskapet som gjør mobiltelefonen er samme firma som har gjort telefonkort også.

• For å aktivere telefonen, bare ringe nummeret som er oppført i telefonen manuelt. Representanten vil gi telefonen betale så du går et telefonnummer. Noen selskaper vil kreditere din konto med $10 bare for å registrere deg med dem, mens andre vil ha din betalingsinformasjon eller telefonkort å gi deg en saldo på kontoen.

• Når det er en balanse på kontoen på $20, kan du begynne å bruke telefonen. De fleste krever det $20 lagt til kontoen 90 dager bare for å holde tjenesten aktiv. Hvis du ikke har brukt alle saldoen fra før ytterligere innskudd, balanse ruller over - er ingenting tapt!

• Prisen per minutt av en lønn som du går tjeneste er vanligvis dyrere enn en tradisjonell plan. Hvert minutt vanligvis koster rundt $0,25, men dette vil fortsatt spare penger sammenlignet med en standard plan hvis du bare bruker telefonen til tider eller i et nødstilfelle. For en detaljert sammenligning av standard mobiltelefon planer om å betale så du går planer, se ressursene nedenfor.