Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Side View speil på en Rav4


Toyota Rav4 er en populær mellomstore SUV først introdusert i Japan i 1994. I 1996 Rav4 dukket opp i Amerika og vant raskt den "Drivers valg Award" gitt av "Motor Week" magasin. Med økende popularitet fungerer flere og flere skygge treet mekanikken på disse biler i innkjørsler. Toyota bortkommen ikke veldig langt fra mold med RAV4's side view speil og fremgangsmåten for å erstatte dem er lik de fleste andre kjøretøy.

Instruksjoner

• Crank Toyota Rav4 motor og slå speilet helt til side med bryteren kontroll. Dette presser en ende av speilet litt ut av sin plastdekselet.

• Klem fingrene mellom dekselet og slutten av speilet stikker ut av dekselet. Trykk tommelen mot foran speilet og trekke speilet av elektrisk motor mount. Speilet har fire store beholde kategorier som presse rundt en liten ball på speilet motoren.

• Justere speilet motoren så ballen på motoren er i midten. Hvis speilet var fortsatt på, ville det være flush med overflaten av speil dekselet.

• Plasser det nye speilet i dekselet og linje opp kategoriene med små ballen på motoren. Skyve speilet mounts rundt ballen ved å trykke på speilet selv.