Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Mitsubishi Eclipse edderkopp


Mitsubishi Eclipse edderkoppen er en kabriolet sportsbil som ble først solgt i 1996. En ny modell av bilen er blitt befridd hvert år. Derfor har du en rekke valg når du kjøper ditt Spider.

Instruksjoner

• Forskning på forhånd å få veiledende pris for din Spider. Nettsteder som Kelly Blue Book og Edmunds er gratis kilder til denne informasjonen. Kunnskap om gjeldende priser utdanner du forhandle prisen edderkoppen.

• Besøk en Mitsubishi-forhandler hvis du ønsker å kjøpe en ny Mitsubishi Eclipse edderkopp. Hvis du ønsker å kjøpe en brukt edderkopp, kan du finne en på en ikke-Mitsubishi forhandler. Men kan Mitsubishi forhandler tilby en edderkopp støttet av en utvidet garanti fra produsent.

• Prøvekjøre edderkoppen å sikre du liker måten det harddisker og håndterer. Hvis bilen, ta det å en mekaniker å ha det kontrolleres.

• Be om å se en bil historie rapport for edderkoppen hvis det brukes. Dermed vil du lære om det har godt vedlikeholdt og ulykke gratis.

• Forhandle prisen på edderkoppen å sikre at du får den laveste mulige prisen. Hvis giveren ikke er villige til å forhandle, finne en annen forhandler med en lignende modell som vil forhandle.

• Kjøpe Eclipse edderkoppen. Vanligvis får du to betalingsmåter hos forhandlerne: forhånd eller ned betalt månedlige betalinger. For å velge månedlige innbetalinger, du må søke om og bli godkjent for forhandler finansiering. For å få finansiering med Mitsubishi Motors, trenger du en positiv og godt etablert kreditthistorie.

• Søke om finansiering direkte gjennom din bank eller kredittkort union hvis du er avslått finansiering av forhandleren. Hvis du har en etablert historie med banken eller credit union, vil du stå en god sjanse for å bli godkjent.

• Kjøpe din Mitsubishi Eclipse Spider via en nettside, som Automotive.com, AutoMallUSA.com, eBay Motors eller Craigslist. Hvis du velge å kjøpe dine Spider via en nettside, sørg for at du skal kunne kjøre og kontrollere kjøretøyet før kjøpet.