Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD til en gammel stil TV


Hvor å hekte en DVD til en gammel stil TV

TV tidligere ble bare gjort med ett tilkoblingstypen for en antenne. Det var en standard koaksialkabel inngang. Det var fint for antenner og kabel-TV, men med bruk av DVD-spillere, koaksiale innganger er ikke lenger god nok. DVD-spillere bruke RCA-kabler eller mer avanserte høykvalitets kabler. I de fleste tilfeller kan en DVD-spiller fortsatt være tilkoblet indirekte en gammel stil TV.

Instruksjoner

• Koble en Videospiller til TVEN med koaksial kabler. Gammel stil TV har en koaksial inngang. Koble Videospilleren ut til den TV-koaksiale innganger. Koble en kabel eller antenne til Videospilleren i forbindelse.

• Koble DVD-spilleren til Videoopptakeren. De fleste DVD og video vil ha begge RCA inn og ut tilkoblinger. Koble RCA kabler til utdataene fra DVD-spilleren og til inngangen på Videospilleren. Det er tre kabler for å koble, to for lyd og én video. Lyd kabler har vanligvis røde eller hvite ender og video har gul.

• Slå på Videospilleren. Se på TV via Videospilleren. Bruk VCR video knappen endre videokilden til hva som kommer i gjennom RCA kabler. Du kan nå spille DVDer.