Nnywellness.com

Tegn på dårlig hjulet lagrene i minibusser


Tegn på dårlig hjulet lagrene i minibusser

Minibusser deler samme grunnleggende hjulet designprinsipper med vanlige biler og lastebiler. En gummi dekk er montert på en rim, som er montert på en tromme eller rotoren som spinner på en spindel tillate det glatt ruller av kjøretøyet. Hjulet lagrene koble wheel hub til spindelen og kan ekstrem stress. Over tid, hjulet lagrene slitasje og produsere noen vanlige symptomer som signal behovet for vedlikehold.

Støy

Kulelager fungerer ved å redusere friksjon mellom wheel hub og spindelen, slik at wheel hub for fri rotering. Når kulelager blitt slitt, begynner friksjon øker og peilingen produserer støy. De vanligste lydene knyttet slitt hjulet lagrene er sliping, angiveri, buldrende og klikke. Slitte hjul bærer støy generelt blir sterkere som bilen øker hastigheten.

Løshet

Hjulet lagrene er avhengige av tett klaringer å fungere riktig. Som hjulet lagrene slitasje, øker avstanden mellom lagrene og huben. Denne økte rydningen forårsaker hjulet peiling forsamlingen til å bli løs. Løshet kan oppdages ved å jekke opp bilen til hjulet er ikke lenger i kontakt med bakken og presser og trekke på ytterkantene av hjulet. Hvis bevegelse oppdages, på hjulet holdning er løs og må erstattes.

Dekkslitasje

Den økte avstanden forårsaket av slitte hjulet lagrene resultater i samlingen hjulet bevegelse på sin spindel. Denne bevegelsen endrer hjul justering og forårsaker dekk å bære ujevnt og/eller i en akselererende hastighet. Mulig slitte hjul betydning kan påvises i dekkene som: seg annerledes, iført bare på kantene, viser ujevn slitasje mønstre eller seg raskere enn de andre dekkene.