Nnywellness.com

Hvordan slå opp din egen trafikk domstol historie


Hvordan slå opp din egen trafikk domstol historie

Hver gang du får en parkeringsbot, sitering eller er involvert i en ulykke, er hendelsen dokumentert i motorkjøretøyer rapporten. Hvis hendelsen forårsaker du å gå til retten for noen grunn, er all informasjon dokumentert og lagret av rettssystemet. Du får denne informasjonen ved å få en trafikk domstol rapport om fremgangsmåten for å gjøre så vil variere noe avhengig av bestemte regler og prosedyrer for rettsbygningen der filene er plassert.

Instruksjoner

• Kontakt rettsbygningen der du gikk til trafikken retten og spørre om å få all informasjon om din trafikk rettssak. Tinghus ansatte bør kunne fortelle deg hva den bestemte prosedyren er for få poster fra at tinghuset. For eksempel noen grevskap krever et personlig utseende i tinghuset å få en rapport, andre har all informasjon tilgjengelig online og kan fortelle deg hvordan du får tilgang til dokumentene på deres hjemmeside.

• Webstedet tinghuset og adgang din retten trafikkinformasjon, hvis mulig. Noen trafikk domstoler har ikke informasjon tilgjengelig online, men andre gjør. Du må kanskje betale en liten avgift å adgang og skrive ut dokumentene. Når du finner dokumentene som lagres under trafikk eller sivil domstol, kan du skrive dem ut. I de fleste tilfeller må fullt navn, førerkortnummer og adresse for å finne denne informasjonen. Du må kanskje også retten saksnummer.

• Besøk tinghuset trafikk divisjon og forespørsel kopier av alle postene. Noen steder er dette den eneste måten å få kopier av full trafikken retten rapporten. Du må kontrollere identiteten din ved å vise retten personalet førerkort og betale dokumentet å få rapportene.

Tips og advarsler

  • Hvis du har vært til trafikken retten på flere steder, må du søke etter hver domstol rapport separat.