Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en Mustang cabriolet Top


Tykk lerretene og vinyler brukes til å konstruere Kabrioletkalesjer på Ford Mustangs er utformet for å stå opp mot elementene. Men mens normale helårig været ikke kan trenge gjennom taket, toppen vil likevel plukke opp mange smuss, flekker og rusk som løv og kvister. Hver så ofte, er det viktig å gi konvertible toppen grundig. Det vil forbedre utseendet på bilen, og ved å holde skitt og oljer av de klut, vil du også forlenge levetiden.

Instruksjoner

• Kontroller at toppen er helt lukket og låste på plass, og at alle Mustangs Vinduer fremheves.

• Bland 2 eller 3 ss. bilvask væske eller parabolen såpe i en bøtte med rent, kaldt vann. Rør vann rundt litt å generere noen såpeskum.

• Børste konvertible toppen med en tørr, firma-bristled pensel. Kontroller at de er helt klar av bladene, pinner og annet løs rusk. Sjekk i grunne åsene rundt kantene av konvertible toppen, særlig langs bakvinduet, som dette pleier å samle små biter av vrakgods.

• Nyt en bilvask mitt eller vask fille i såpe løsningen og bruke den til å skrubbe hele klut overflaten av konvertible toppen. Skrubbe i flere store sirkler og arbeid i et likt mønster. Dypp klut eller mitt tilbake i såpe løsningen hvert minutt eller så som du skruppel. Hvis topp er veldig skitten og det blir materialet ditt rengjøring skitne, må du bytte filler midway.

• Skyll alle såpeskum og smuss på toppen med en slange.

• Undersøk de tett for vanskelig, klebrige flekker. Hvis du ser en, helle en liten mengde flytende lim fjerne på flekken og skrubbe den med en gammel tannbørste. Når dette løsner flekken, gå tilbake til våt, såpe fille skrubbe resten av flekken bort, og rense området med slangen.

• Gjør toppen til luft tørr.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å bruke lim fjerne for å fjerne de tøffe svarte linjene som pleier å skjema langs sprosser på ikke-svart Kabrioletkalesjer. Disse linjene rengjøres beste med grundig og rutinen skrubbing med mildt såpevann. Desto lysere din konvertible toppen er i farger, jo oftere du må arbeide for å holde disse linjene blir fremtredende.
  • Aldri bruk blekemiddel på en cabriolet top. Generelt, bør du alltid favoriserer milde såper og kjemikalier, harde rensning løsninger kan forårsake allværs-stoffer å bli sprø og sprekk på folder.