Nnywellness.com

Er DCM250/37B kompatibel med iPod Touch?


Philips DCM250/37B docking entertainment system er kompatibel med iPod Touch spille lastet opp musikk og videofiler. Dette er spesielt nyttig hvis du vil nyte favorittmusikken ved hjelp av en høyere høyttalersystem. Mount på dock er kompatibel med iPod Touch og krever ikke ytterligere parentes eller kort å spille media.

Kompatibilitet

Philips DCM250/37B docking entertainment system kommer med innebygd dokkingstasjon som er kompatibel med iPod Touch media spillerne. Enheten er kun kompatibel med iPod-modeller med en 30-pins dock-kontakt. iPod Touch leveres med en 30-pins dock-kontakten, så multimedia spilleren vil montere perfekt i underholdning systemets dock.

Montering

Før montering iPod Touch i Phiilips DCM250/37B 's dock, må du fjerne skruen på dock og deretter plassere bakplaten oppreist. IPod hvile på bakplaten. Sett iPod touch i dokken, og la den hvile på bakplaten. Det skal automatisk festes på plass fordi kontakten på spilleren tilsvarer kontakten på dock. Med tilbake platen i riktig posisjon, stram skruen.

Lytte

Når Philips DCM250/37B underholdningssystem er koblet til en stikkontakt, iPod automatisk begynner å belaste. Trykk iPod på underholdningssystemet å velge iPod for å lytte til musikk lastet opp til media spilleren. Når valgt, vil iPod starte automatisk. Bruk kontrollene på underholdningssystemet flytte frem og tilbake mellom sangene, stoppe og stoppe musikken helt. Trykk på Menu og deretter bruke kontrollene til å justere avspillingsinnstillingene.

Video

COMPONENT VIDEO OUT-porten på baksiden av Philips DCM250/37B underholdningssystem lar deg koble systemet til en TV for å nyte video fra iPod Touch. For å se video på TV, trenger du en videokabel for komponent. Kontakten på kabelen kobles til COMPONENT VIDEO OUT-porten på baksiden av underholdningssystemet og tre fargekodede pinnene på kabelen koble til den røde, blå og grønne komponentvideo-inngangen på TVEN. IPod fortsatt montert på dock, trykk menyknappen å vise iPod-menyen. Velg videofilen og trykk OK for å spille.