Nnywellness.com

SAE Berg kjede spesifikasjoner


Society of Automotive Engineers ble unnfanget på begynnelsen av automotive alder å dele informasjon, løse vanlige tekniske problemer og opprettet tekniske standarder for bilindustrien. SAE er i hovedsak en utgiver av tekniske artikler, forskning, opinion og standard på alle tenkelige auto-part tenkelig, fra enkle bolter til parkering kabler til drivstoff sprøytebrukere. Myriade rekke roller kjeder er blant komponentene som automatisk SAE problemer standarder for.

Berg kjede

Sykkel kjede er trolig den mest gjenkjennelige eksempelet på en berg kjede. Det er også vanlig typen kjeden overføre dreiemoment fra en mekanisme til en annen. Viktigste komponentene av en berg kjede er pinner, foringer, valser og kjeden plater. Delene er samlet for å gjøre kjedens valser samme avstand fra hverandre og slik at kjeden er fleksibel i ett. Det er designet for å være drevet av en drivhjul med tenner som samsvarer med kjede størrelsen og overføre dreiemoment til en annen tannhjul (med samme tann mønster) som kan ha en annen størrelse og opprette en økning eller nedgang i rpm fra stasjonen sprocket.

Typer og bruk av Roller kjeder

Det finnes flere typer roller kjeder enn programmer. Noen roller kjeder har tilleggsfunksjoner, noen er ment å brukes i en Oljesmurt kabinett, noen tørr, eksponert været. Noen er utformet for bestemte styrke krav og noen for holdbarhet. Andre fokuserer spesielt på smøring behov. SAE gir spesifikasjoner for og tekniske data på nesten hver type og anvendelse av Berg kjede en produksjon trenger.

Kvalitetskontroll og standardisering

På grunn av standardisering vet produsenter at hvis de bruker en av hundrevis, om ikke tusenvis, av SAE angitt roller kjeder, de ikke trenger å bære kostnadene og teste det selv. Denne prosjekteringen har allerede blitt gjort. De trenger bare å matche riktig SAE angitt Berg kjede til deres bruksområde.