Nnywellness.com

Hvordan formatere tabeller for visning på en Blackberry


Hvordan formatere tabeller for visning på en Blackberry

Den nyeste generasjonen av BlackBerry-smarttelefoner har betydelig forbedret Internett surfing evner i forhold til tidligere generasjoner. Plattformen er fortsatt lider av ulike begrensninger på grunn av BlackBerry maskinvarekonfigurasjon. Mindre skjermoppløsninger, begrenset minne og tregere prosessorer krever at websider skreddersys for optimal ytelse. Tabellformatering er et nøkkelelement i denne skreddersydde sideutforming.

Instruksjoner

• Angi tabellbredder som passer for visning på en BlackBerry-skjerm. Nyere modeller har bare skjermoppløsninger 480 piksler over. Lage tabeller bredere enn dette krever at brukeren rulle vannrett over skjermen.

• Unngå nestede tabeller. Å sette en tabell i en annen krever mye minne til å gjengi. Siden BlackBerry har begrenset systemet og skjermminne, vil nestede tabeller avta gjengivelse betydelig.

• Delt lange bord i flere tabeller. Ved gjengivelse av en webside, leseren ikke kan vise en tabell før det har analysert alle data til avsluttende < / Tabell > koden. Splitte lange bord i flere mindre tabeller øker gjengi hastighet.

• Bruk enkle sideoppsett som unngår tabeller der det er mulig. Designere ofte gjør bruk av tabeller for å kontrollere sideoppsettet. Dermed øker sidestørrelsen, redusere gjengivelse på BlackBerry-enheter. Gjøre bruk av tabeller bare der det er nødvendig på sider som er ment for visning på BlackBerry mobil plattform.