Nnywellness.com

Hvordan å utnytte en Magnetic bil nøkkelholder


Låse deg ut av bilen er i den minste en ulempen, men kan heve på en krise hvis det er barn i bilen. Utnytte en magnetisk nøkkel bilholder installert et sted på bilen kan være svaret du er ute etter for å hindre denne situasjonen fra å være et reelt problem. Installere det korrekt vil sikre at det er der når du trenger den.

Instruksjoner

• Kjøpe en magnetisk bilholder nøkkel, og kontroller at nøkkelen passer inni den før du kjøper den. Taster med sjetonger for bil tyveri forebygging er vanligvis større, så du vil være sikker din vil passe inn viktige magnetiske bilholderen.

• Se under bilen etter en flat metalloverflate på rammen. Området bør ha ingen underlagsstrøk for magneten til holder mest sikkert.

• Planlegg å installere din magnetic bil nøkkelholder hvor det vil være praktisk for tilgang, men ikke så lett for tyver å finne.

• Rengjør området på alle overflate skitt før du plasserer den på bilen. Gi det et fast trekk å sørge for at det er så sikker som mulig og vil ikke være lett forskyves av en stor kul du kan treffe i dine reiser.

• Installere slik at døren glir opp og ikke ned. Hvis du installerer den slik at døren glir ned, over tid tyngdekraften kan trekke den og nøklene går tapt.