Nnywellness.com

Ingrediensene i Duracell batterier


Duracell er en velkjent amerikansk batteri-maker med en kvalitet omdømme. Sin produktserie omfatter en rekke batteristørrelser å møte kravene til nesten alle personlige elektroniske enheter. Mens Duracell batterier er ofte kalt "alkalines", begrepet er en vag og avsløre ikke mye om hva batteriene er laget av. Duracells produkter bruker en rekke ulike kjemikalier til å produsere en elektrisk strøm, hver skreddersydd for en bestemt må.

Et 9 volts kobber-toppet Duracell batteri

Elektrokjemi grunnleggende

Batterier produsere en elektrisk strøm på grunn av en kjemisk reaksjon mellom to forskjellige stoffer. Ett stoff er nedfelt i anoden (vanligvis positiv terminal) og den andre i katoden (vanligvis den negative terminalen). Hvis disse to var plassert i direkte kontakt, ville de kortslutning, slik de er atskilt av et tredje materiale som kalles en elektrolytt, som fungerer som kjemisk broen mellom de to elektrodene.

Alkalines

De fleste vanlige Duracell batteriene, slik som de fra vanlige Coppertop linjen, er alkalines. Dette betyr at de bruker en anode laget av sink pulver og en katode av mangan. Elektrolytt består av kaliumhydroksid. Alkalines som disse Duracell batteriene ikke er oppladbare.

Powerpix

Duracell's Powerpix linje av uoppladbare batterier bruker nikkel oxyhydroxide enheter (NiOx). I programmer som digitale kameraer gir de opp til to ganger arbeidslivet som en vanlig Alkalisk Akkumulator. I NiOx brukes til å lage katoden. Anoden og elektrolytt er ofte laget av det samme materialet som alkaliske batterier: sink og kaliumhydroksid.

Oppladbare

Duracells er batteriet Nikkelmetallhydrid design (NiMH). De er lett identifiseres ved grønne striping og utskrift på etiketten. Anoden er laget av nikkel oxyhydroxide, selv om katoden er en legering laget med sjeldne jord forbindelser i stand til å absorbere hydrogen. Som med mange alkalines, er elektrolytt ofte kaliumhydroksid.

Lithium Ion-batterier

Duracell gjør også litium-batterier, som er lett identifiseres som plate-like ur og elektronikk enheter. Begrepet "litiumbatteri" refererer til en stor familie av batteriet design, men de alle har en felles - de bruker en litium sammensatt for en anoden, derav navnet. Duracell litiumbatterier bruker mangan karbondioksid for en anode og har en elektrolytt laget av en organisk løsemiddel.