Nnywellness.com

Hvordan fungerer trekkraft barer?


Hvordan fungerer trekkraft barer?

Oversikt

Windup

Bladfjærer er fleksible våren stålstenger om fem feet lang med løkker på fremre og bakre ender som er festet til rammen kjøretøy på begge sider av baksiden av bilen. Ett stykke differensial drivakselen er festet til midten av begge kilder. Når akselererende normalt, kildene gir en liten mengde roterende gi som akselen prøver å vri bakover og slå drivhjulene frem. Når akselererer kraftig, prøver aksel å løfte frontene av kildene, og slipp den bakre lengden på kildene mer merkbart. Når du prøver å akselerere voldsomt, med drag racing, aksel vendinger normalt rett kildene til en S-form, og trekkraft hjulene begynner å hoppe opp og ned. Dette reduserer deres trekkraft og får dem til å sprette og skravling voldsomt. I tillegg er vanligvis rett drivaksel forfra tvunget å spinne i en vinkel som kan forårsake vibrasjoner og potensielt U-joint svikt på lang sikt.

Løsning

Trekkraft barer er heftig stive barer eller rør av herdet stål med klappanker hakeparenteser i begge ender. Ender foran barer koble til forsiden vår mounts i bilen rammen. Bakre parentesene bolt nederst på drivakselen. Trekkraft barer holde akselen fra vri bakover mens det styrker drivhjulene slå fremover, fullstendig eliminere blad våren windup og holde bakhjulsdriften hjulene tvunget til fortauet for bedre trekkraft.

Installasjon

Trekkraft barer er relativt enkelt for hot-rod entusiast å installere seg på gaten stenger. Vanligvis har alvorlige syklistene dem installert av fagfolk så de kan bli testet og justert for maksimal ytelse.

Variasjoner

Noen ganger alvorlig brukere av trekkraft barer som faktisk justere i en liten mengde frem vri slik at akselen forutsetter et nøyaktig null vri under full effekt starter. Noen syklistene fortsatt legge trekkraft barer til ikke-blad våren bakhjulsopphenget som etterfølgende kobling med spiralfjærer å gi mer stabilitet til softy sprunget personbiler.

Den eneste ulempen:

Trekkraft barer legge til stivhet i bakhjulsopphenget, slik cushy turen kan være kompromittert.