Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en kanalvelger for Max Zoltrix


Spesifikasjoner for en kanalvelger for Max Zoltrix

Zoltrix TV Max gir kunder muligheten til å vise video rutes via kabel-TV eller TV-antenne til en personlig datamaskin. Når dette produktet brukes, kan forbrukere ta fortsatt og video bilder på et nytt betydelig vindu og lagre dem på harddisker eller en annen lagringsplass tilbehør.

Funksjoner

Zoltrix TV Max kan kabel-TV skal vises på VGA-skjermer med visninger av 640 x 480 til 1280 av 1024 og opp til 16 millioner farger. Modellen leveres som standard med innebygd tuner i stand til overvåking 125 kanalene benytter en automatisk kanal skanning ansiktstrekk. Enheten kan også brukes med en video inngang at funksjoner med videokameraer, kameraer og videospillere. lydinngang fra Zoltrix TV Max kan rutes gjennom PC lydkort eller separat installert høyttalere.

Teknisk oversikt

Drift av Zoltrix TV Max krever et BusMaster-PCI-spor i tillegg til et VGA-kort med DirectDraw 2.0 (eller senere) og Windows 95. Input kvalitet funksjonene på en 4:2:2 video prøvetaking grunnlag og sendes over PCI buss til VGA-skjermkort av PC. PCen må ha en Pentium-100 eller raskere prosessor å streame videoinngang uten avbrudd med en brøkdel av båndbredden til PCI-bussen, slik at flere programmer kan operere samtidig.

Isenkram spesifikasjoner

Video digitalisering av Zoltrix TV Max er gjennomført med en hastighet på 60 felt per sekund av 50 felt per sekund i PAL-format. Maksimal digitalisert størrelsen for NTSC video kilder er 640 av 480 størrelsen øker til 758 av 476 for PAL-format. Ett interrupter og minne segment brukes av denne enheten som justeres manuelt etter forbrukerens operative krav. Den vertikale oppdateringshastigheten har maksimalt 100 hertz.

TV program spesifikasjoner

Når Zoltrix TV Max er i bruk på PC vil hovedmenyen har en rekke alternativer for å inkludere lokalmenyene fillagring alternativer, en kildevelger, justere lyden og kanal velgere. Input av kabelen kan justeres for kontrakten, lysstyrke, metning og farge å gi maksimal kvaliteten på skjermen. Denne modellen lar forbrukerne til å lagre bilder i punktgrafikk bildefilformater i 8 eller 24 bit formater i svart-hvitt eller fargekombinasjoner.