Nnywellness.com

Skiltene at din bak projeksjon store skjermen TV er går dårlig


Skiltene at din bak projeksjon store skjermen TV er går dårlig

Bak projeksjonsskjermer leverer noen av de beste bildene av alle typer TV på markedet. Men som med alle typer teknologi, har de noen ganger problemer og bryte ned, ofte på grunn av projektoren i tilbake sviktende. Merke tegn at bak projektoren i din storskjerm går dårlig vil hjelpe deg problemet løst før TVEN går mørke.

Blå misfarging

En av de mest vanlige tegnene er en blå tone, blob eller smøre som påvirker bak projeksjon TV-skjermer. Dette er tegn på at bakprojisering lyspæren er på randen av sviktende. Dette problemet vil sannsynligvis bli verre, så det er lurt å enten få en utvidet garanti på TV eller prøve å erstatte lampen og håper at den løser problemet. Men noen ganger erstatte ødelagte lampen er ikke løsningen og det vil koste en god mengde ekstra penger i deler og arbeidskraft til å reparere TVen bakprojisering.

Tilfeldig bølgete linjer på skjermen

Tilfeldig bølgete linjer vises permanent på skjermen av bakprojisering TVer, som er et tydelig tegn det er noe går galt i mekanikken i TV selv. Disse linjene er ofte blå eller lilla eller noen ganger gult eller grønt, og skyldes skade som liksom til TVs LCD panel, hvilke er en kostbar del av TV. Noen ganger disse linjene faktisk bli mindre over tid, bakprojisering TV vil "fikse" selv, men dette er sjelden.

Røde, grønne og blå band

Rødt, grønt og blått bånd vises over skjermbildet bakprojisering TV og dette er enda et tegn på at bak projektoren går dårlig. Disse tre farger brukes å projisere alle bildene på TV-skjermen som lyset fra pære er skinne gjennom dem og vises på skjermen. Hvis noe er galt med pære, vil en unormal mengde lys skinne gjennom en av fargene, opprette disse bandene på skjermen. Dette vil bety pære må byttes, som kan være meningsløst vurderer hvor mye det koster. Utvidede garantier på disse bakprojisering TV er en god idé.